יש לי שאלה סופר-חשובה!!!!!!

probably

New member
יש לי שאלה סופר-חשובה!!!!!!

אני מעריץ שרוף של קרן [הייתי אחד הראשונים שקנו את הדיסק]. ואני ממש חייב ללכת להופעה שלה בקרוב..... אחרת אני משתגע. תגידו חוץ מעכשיו בטאוור, איזה עוד הופעות יש לה בקיץ באזור ת"א והמרכז? [שמעתי שיש הופעה בצוותא ב-29, זה נכון? פרטים?] בבקשה, תענו! זה ממש חשוב לי! אוהב אותכם [ואת קרן בייחוד]. ביוש.

עדי C

New member
"היכל אמנויות הבמה"- הרצליה 1/9

[יום ו'] 22:00 כרטיסים - השרון - 03-5400551 או בקופה - 09-9729999/88

../images/Emo207.gif

הזמנתי כרטיסים דרך השרון הוא לא אמר לי איזה שורה ואיזה כיסא רק אמר "זה מקום טוב" מישהו עוד הזמין דרך השרון? גם לו זה קרה?

עדי C

New member
אממ לא הזמנתי , אבל אני ממליצה לך

לברר את העניין. תתקשרי תשאלי בדיוק איפה את יושבת, שלא תגלי פתאום ביום ההופעה שאת תקועה במקום גרוע...

עדי C

New member
אממ... תמונה של האולם../images/Emo26.gif

http://www.habama.co.il/map.asp?map=280 אם זה יעזור לך להחליט אם זה מספיק קרוב או רחוק... ובכל מקרה את יכולה לנסות לשנות... או שלא
תנסי, מקסימום יגידו לא...

תודה ../images/Emo51.gif

גם על התמונה דיברתי עם השרון (פעמיים היום
) ואחרי התיעצות איתו, הוא אמר שזה אחלה מקום ולא כדאי לשבת יותר קרוב

8 נראה לי מעולה

אל תשכחי שקרן יושבת גבוה אז בשורות הראשונות זה לא טוב. אני הייתי בצוותא שורה 6 וזה היה מצויין.

זהו שדיברתי עם הכרטיסים

זה לא כמו צוותא זה מקום הרבה יותר גדול בצוותא ישבתי שורה 3 וראיתי מעולה בסוף אחרי התיעצות עם האיש מהכרטיסים(שהיה מאוד נחמד, אפילו הצקתי לו פעמיים) הוחלט להשאיר את השורה 8 כמו שהיה בהתחלה

אני יודעת. זה פי שתיים מצוותא

האולם הכי גדול שקרן הופיעה בו עד היום.. איזה כיף... בכל מקרה 8 נראה לי ממש טוב, אם זה באמצע... מתי הזמנת? יש עוד הרבה כרטיסים פנויים?

הזמנתי ביום חמישי

אחרי ההופעה ביום רביעי אמרתי לעצמי שאני חייבת שאני לא יכולה לפספס עוד הופעה שלה באזור המרכז אם אני יכולה להגיע וכמובן את מיקלוש שלי
אני דווקא חושבת שיש עוד כרטיסים פנוים כי האיש מהכרטיסים אמר שהוא יכול להזיז אותי לשורה 4, אבל לא כדאי
אני רק מקווה שיהיה אפשר אחרי ההופעה לדבר עם קרן, שתחתום לנו והצטלם איתה (ועם מיקלוש כמובן
) כמו שהיה בצוותא

לא בטוח שזה יהיה אפשרי עם קרן

כי איתי מופיע באותו יום ואני מניחה שמשם היא טסה להופעה של איתי... אבל עם מיקי בטח כן.

למה לא כתוב כלום על ההופעה של איתי?

ב1.9 לא בקומונה ולא באתר שלו? אולי הגיע היום שאלך לראות הופעה שלו
איפה הוא מופיע?

זה הופעה של הלהקה שלו UNSOUNDEBLE

שבטוח רשמתי את זה לפחות עם 8 שגיאות בכל מקרה זה להקת "רוק כבד"... ויש להם הופעה בתמונע באותו היום... הייתי בהופעה הקודמת שלהם וממש ממש נהנתי.. בקיצור זה פשוט יוצא באותו היום.

טוב

האזנתי קצת לשירים שלהם אני בספק אם אלך גם אם חשבתי ללכת אז אני לא אספיק... נשמע את איתי בפעם אחרת
רוק כבד לא הכי עושה לי את זה מיקי (מיקלוש)
עושה לי את זה יותר

למעלה