יש לי שאלה - ספויילר ל"סופת החרבות"

tally123

New member
יש לי שאלה - ספויילר ל"סופת החרבות"

1.מה היה הסיפור של טיריון עעם טישה- ולמה הוא כועס על ג'יים? מה הקשר לזה שהיא לא זונה לג'יים? 2. מה אצבעון עשה כבגידה בנד סטארק ומה סאנסה אמרה בדיוק לסרסיי על אבא שלה (מה שאני זוכרת זה רק שהיא סיפרה לה שאדארד מתכנן לקחת אותה ואת אריה ממעלה מלך...?

ספויילר

1. ג'יים סיפר לו בהתחלה שהיא הייתה זונה "מקצועית" (כשכל העניין קרה, לפני שנים רבות). כעת, הסיפור האמיתי התגלה - היא אכן הייתה בת אופה "תמימה". ג'יים פשוט שיקר לו אז וכל השנים אח"כ (ובכלל היה שותף במזימה הזו).

תשובה ל2

אצבעון בעצם לא שיחד את משמר העיר לטובתו אלה לטובת סרסיי ולכן נד נלכד ו..מת.רק מה שאתה אמרת, וזה מספיק, לא?לסרסיי זה הספיק.

nedisrael

New member
טישה הייתה אהובותו הראשונה

של טיריון. הוא וג'יים הצילו אותה מפושעים שהטרידו אותה וניסו לעשות לה משהו. ג'יים רדף אחרי הפושעים, טיריון נשאר לנחם אותה. השניים התאהבו ונשאו בחשאי. כשטייווין שמע את זה, הוא גרם לביטול הנישואין, סיפר לטיריון שטישה היא זונה שג'יים שכר כדי להפוך אותו לגבר בפעם הראשונה. טייווין הכריח את ג'יים לאשר את הסיפור. טייווין נתן את טישה לפלוגת השומרים שלו והכריח גם את טיריון לקחת אותה. לאחר שנים ג'יים סיפר לטיריון שהעניין היה שקר ושטישה בכלל לא הייתה זונה. זה אומר שטיריון עשה מעשה עוד יותר איום ממה שהוא חשב שעשה קודם לכן.

למעלה