יש לי שאלה סתם מסקרנות ..

יש לי שאלה סתם מסקרנות ..

מערכת הפורומים שיש כאן בתפוז, איך היא בנויה למעשה
מדובר ב DB אחד גדול באקסס למשל וכל פורום הוא למעשה טבלה ? וכל ההודעות שנמצאים בפורום מסויים הם בסך הכל רשומות בטבלה

yuval k

New member
לא אקסס, לא חושב... אקסס מחורבן מדי

נראה לי שיש טבלא אחת לכל הפורומים. אבל הי, זה רק אני

[eLad]

New member
אקסס ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

לא נדמה לי שזה היה מחזיק מעמד באקסס... הם עובדים עם sql server, מבנה הפורום עובר לקובץ XML שמתעדכן ביחד עם הDB כשהודעה נוספת (פשוט אם הקריאה הייתה ישירות מהDB הוא היה קורס, אז הקריאה מצטמצת רק כשכותבים הודעות). אני מניח שמה שכתבתי למעלה זה נכון
בכל מקרה, בשרשור האירוח של צחי, יש הסבר. חפש אותו בטאגליינז שבלינקים של פורום ASP. _______________________________________ א
עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #11
הדימויים הכי טובים הם הזויים כמו ילד שדיבר אל הקשת אספו את כולן ואולי תזכו בפרס הגדול

חוצפאי

New member
אקסס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif הצחקת אותי../images/Emo70.gif

|סמיילי שמנסה להיראות חכם|

עוד משהו מצחיק אותו ??

אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס, אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס, אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס, אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס,אקסס.

Ohad18

New member
לא בדיוק...

א. לא אקסס - לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא, ב. כל ההודעות בכל הפורומים הם באותה טבלה (ככה זה אמור להיות)

[eLad]

New member
צודק ../images/Emo13.gif מצטערים../images/Emo70.gif

_______________________________________ א
עד מהגיגי חתימתי המתחלפת©: #3
כשהארנבים שורקים, לא צריך קריספי
משפטים הזויים אליי במסרים. הקרדיט מובטח

למעלה