יש לי שאלה .....|עזרה.

f l o w e r G

New member
יש לי שאלה .....|עזרה.../images/Emo53.gif

האם שיטת הנקודות היא מוצלחת מבחינת דיאטה נכונה ? האם אתם ממליצים עליה כשיטה הטובה לרזות מהר ונכון ?

eaz1514

New member
לרזות מהר ונכון לא הולך ביחד

אם הכוונה היא לשיטה של שומרי משקל והדיאטה מאוזנת היא טובה אבל מכיוון שיש יותר מדי חופש בהרכבה הנקודות לא בטוח שיש איזון נכון. הכי טוב זה ללכת לדיאטנית שתרכיב לך תפריט לפי הצרכים הספציפים

יש חופש, זה נכון.. אבל יש המלצות

להרכבת תפריט. מס' הנקודות היומיות לא יכול להיות כולו רק מפחמימות, למשל.. צריך לאכול לפי ההוראות שלהם. בתוך קבוצת הפחמימות, עם מס' הנקודות היומי המתאים לקבוצה- יש חופש, אם תאכל כמה פרוסות של לחם קל וגם תפוח אדמה או בורקס אחד קטן, למשל. זה מה שטוב בשיטה, לדעתי. בהצלחה, בכל אופן.

נקודות

כל עוד מספר הנקודות אינו נמוך מידי וכולל את כל רכיבי התזונה, הרי שזו אכן יכולה להיות אפשרות להרזיה בטוחה ה-ד-ר-ג-ת-י-ת ונכונה.

f l o w e r G

New member
אוקיי אני בצבא

אני בצבא ואני הלכתי לדיאטנית בחר"פ אבל היא ממש לא דיאטנית. היא אמרה לי לאכול הכול מהכול אפילו פיצה ואפילו המבורגר . ושוקולד כל יום . זה לא נכון ... הייתי אצל דיאטניות רבות אבל .... עכשיו אני הבנתי שאני צריכה לאכול 20 נקודות ביום. שאלתי היא : איך אני בונה לעצמי תפריט נכון .? קצת קשה לרזות בצבא שאני נמצאת בו .

גם אני בצבא

גם אני במעקב אצל דיאטנית בחר"פ והיא מצויינת! הצלחתי לרזות בשלושה חודשים האחרונים 6 ק"ג! וכן שילבתי חטיף מיני שוקולד ואפילו משולש פיצה כשהתחשק לי, בדיוק כפי שייעצה לי. לא קשה לרזות בצבא, זה רק תירוץ למי שלא באמת רוצה לרדת במשקל...

f l o w e r G

New member
טוב תראי זה באיזה שהוא מקום נכון

אבל אני כשהייתי בקורס בטכני למשך חודש ירדתי בחודש 10.5 קילו ... לפנים........................... ממש נהניתי קניתי מכנסיים ובלאגנים . ועכשיו אין סיכוי שהם עולות עליי. קשה לי מהבחינה שנקרא לי משהו לא טוב כי אני בקושי אוכלת . כלומר אני אוכלת בוקר לחמניה קצת משמינה וגבינה וירקות אבל אחורי זה כמעט כלום כי אני לא רעבה. אני לא עושה ספורט כי קצת קשה לי . אבל אני לא רוצה להיות פדלעה. מה עושים תני לי טיפ רוחני , אישי, משהו שממש יזיז לי כי עד עכשיו מה שעזר זה רק באזרחות. נמאס לי כבר מהשומנים.

למעלה