יש לי שאלה...עכשיו איזה

יש לי שאלה...עכשיו איזה

עונה אנחנו בדיוק???? חשבתי שאנחנו בעונה רביעית אבל אני שומעת פרסומות שהעונה הרביעית מתחילה ב28 לדצמבר.... אז מה לעזאזל נסגר?!?!?!?

Nira22

New member
אוקיי בולי

1. אנחנו בעונה הרביעית. 2. אולי התבלבלת וזה נשמע לך דצמבר בכל אופן העונה הרביעית התחילה אצלנו ב - 28 לנובמבר. 3. לא יזיק אם תכתבי הודעת נצל"ש.

אז ככה...סורי והכל...

הייתי רושמת "נצל"ש"...אם הייתי יודעת מה זהההה....חחחחחח סוריייייי יש לך מושג אולי גם מה התקצירים לפרקים של השבוע?

Nira22

New member
נצל"ש להוסיף תגובה

להודעה שפתחו ללא נושא מסוים או רלוונטי, כלומר לנצל את ה"שרשור" להודעה אחרת.

HaKi

New member
שאלה

גם אני לא הבנתי מה זה נצל"ש. סליחה ששיגענו אותך, אבל אני אשמח אם תסבירי שוב

Nira22

New member
אוקיי סליחה על מה?!

נניח שאני כתבתי הודעה שאף אחד לא הגיב עליה, ואת מוסיפה תגובה (ניצול שירשור=נצל"ש) על ההודעה שלי ומוסיפה נושא אחר...... מקווה שהבנת...

piecec of me

New member
גם לי יש שאלה

יכול להיות שהשאלה בגלל שראיתי יותר מידי קרוב רחוק ושכנים שכנים, אבל יכול להיות שקייט ופול (מהפרק של היום- ראשון), מוכרים לי מאיפה שהוא? כל הפרק ניסיתי להיזכר, ולא הצלחתי, אז אם מישהו יודע בבקשה לענות. תודה

Nira22

New member
אוקיי

לגבי קייט, הזכירו פה בפורום שהיא שיחקה בסדרה שנקראת ה"דשא של השכן" (נראה לי שכך קוראים לזה) בערוץ 10 או שפשוט הדמיון המדהים שלה לקייטי הולמס קצת מבלבל.... בקשר לפול, לי אישית הוא לא מוכר משום סדרה אבל די מזכיר לי שחקן אחר ששיחק ב"תיכון הלבבות השבורים" את דניס. ואם כבר שחקנים מוכרים, הידעתם שהשחקן שמגלם את קיין קרייג מקלקלן שיחק ב"קרוב רחוק" בפרקים הראשונים, את גרנט מיטשל, המורה החתיך של ביה"ס וכמו כן דני מינוג ששיחקה באותו זמן איתו נדלקה עליו בסדרה... (תמונה מצורפת)

13מלכי

New member
דני מינונג

נשואה לשחקן אחר שהופיע גם בקרוב רחוק יחד איתה לא זוכרת איך קוראים לו הוא היה עם שער שחור ועיניים כחולות

Nira22

New member
דני מינוג היתה נשואה!

לג'וליאן מקמהון, ששיחק את בן לוצ'יני ב"קרוב רחוק", כמו כן השחקן שיחק ב"מכושפות" בתור קול.

adinabl

New member
ענינו כבר...

ענינו כבר על השאלה הזאתי-על פול בשירשור למעלה.... תסתכלי... נראה לי קוראים לסדרה משו עם התחלה או ראשון או משו בסגנון או מחרפן אותי שאני לא זוכרת!!!!!
אני מתחרפנת מזה!

Kasey

New member
לא נראה לי

ראיתי את שתי הסדרות האלה, ואני לא מכירה אף אחד משניהם. את קייט בטוח שלא.

למעלה