יש לי שאלה על המתכון של התפוחי אדמה האילו

יש לי שאלה על המתכון של התפוחי אדמה האילו

כתוב שצריך לחלוט את התפוחי אדמה 10 דקות לפני כן ( אמרו לי שלחלוט זה אומר להשרות במים רותחים).
ואם אני מבשלת תפוחי אדמה לריכוכם ( שזה בערך נניח 20 דקות פחות או יותר )
האם עדיין צריך להשרותם? הרי הם עד אז כבר ישהו במים חמים מעל 10 דקות..
אז מה צריך לעשות?
המה המתכוןhttp://www.nikib.co.il/tosafot/36998/
תודה מראש
 
לחלוט = בישול על הגז

לא מבשלים עד לריכוך אחרת הם יתפוררו בתנור.
אין צורך בהשריה או המשך בישול.
 
שמחתי לעזור


 
למעלה