יש לי שאלה על משהו לא מובן

Shpirer84

New member
יש לי שאלה על משהו לא מובן

בריאן טאונסנד הסטינגס וקול קיבלו השעיה ל30 יום מפולטילט בגלל ש"עשו שיעורי בית" נגד איסילדור1 ?? ז"א שאסור לבדוק ידיים של שחקן או לעקוב אחרי הפעילות שלו בפוקר לפי חוקי פולטילט?? אם כך איך זה שלכל שחקן שלישי יש את הפוקר טראקר וכל שחקן שני נכנס לפוקר טייבל ראטינג וכו ע"מ לדעת מי משחק מולו וכולי.... לא ברור לי איך זה לא חוקי אם כולם עושים זאת וגם העובדה שלדעתי זה לגיטימי מאוד לעשות זאת ושאלה אחרונה - הם הרי מקצועני פולטילט....אתם רוצים להגיד לי שהם ידעו שזה אסור ועשו בכל זאת????

shaywh

New member
זה לא היה בדיוק ככה

מה שקרה זה שאחרי שטאונסנד שיחק מול איסילדור כמות יפה של ידיים (ואם לאיסילדור לא היה מזל הוא היה מפסיד גם לו כמות יפה של מיליונים) הסטינגס שיחק את הסשן המפורסם מול איסילדור שבו הוא הרויח מעל 4 מיליון דולר. בראיון מאוחר יותר הוא נתן קרדיט לטאונסנד שהוא לדבריו הבן אדם הכי חרוץ בפוקר על זה שהוא ניתח את הידיים שהוא שיחק והעריך ביחד עם הסטינגס את הטווחים של איסילדור בכל מיני נקודות, מה שנתן לו אדג' כשהם שיחקו ביחד. פול טילט קראו את זה ואחרי בירור החליטו לשלול מטאונסנד את מעמד הפרו לחודש בתור עונש על השיתוף. מבחינת החוקים, לכל שחקן מותר לנהל בעצמו מעקב אחרי ידיים אבל אסור לו לקבל ידיים ממישהו אחר (שבהן יש יותר מידע ממה שיש באתרים כללים שיודעים מה הקלפים רק כשיש שואודאון). אסור גם לעשות כריית מידע שזה לעקוב אחרי שולחנות שאתה לא משחק בהם- לכן המידע מכאלה לא נשמר בהסטורית ידיים שלך. טאונסנד אומר שהם הסתמכו רק על המידע שהיה גלוי לכל העולם ולכן זה היה בסדר. חוץ מזה ששחקני היי סטייקס נמצאים הרבה פעמים בקשר ורגילים אולי להתייעצויות כאלה.

darkAI

New member
ניתנה לך כבר תשובה טובה מעלי,

אבל רק אוסיף שכדאי לך לדעת שפוקר טייבל רייטינגז הוא גם לא חוקי. כרגע אין כ"כ אכיפה על זה, אבל יש אנשים שקיבלו אזהרות בעבר בקשר לזה ופול טילט אמרו שהם עובדים על דרך לאכוף את זה מתישהו בזמן הקרוב. בכל מקרה - כרגע לא יעשו לך כלום בקשר לזה, אבל רשמית זה אסור.

למעלה