יש לי שאלה.... פשוט זה נראה לי מוזר

the illusion

New member
יש לי שאלה.... פשוט זה נראה לי מוזר

אז ככה שלחתי פקס ליחידת המיוניים של חיל חינוך והסברתי על עצמי וזה רשמתי בעלת פרופיל 21 (בריאותי) ואז אחת מהפקדיות שם התקשרה ואמרה לי ש21 זה על נפשי... לא נראה לי הגיוני אבל ואז היא עוד אמרה לי להבא לא לכתוב פרופיל 21 כי זה בד"כ נפשי ואם רואים נפשי לא מביטים אפילו בבקשה..... מה אני אמרוה לעשות? אז שלחתי להם מחדש שלא רמתי מה הפרופיל שלי אלא שפשוט קיבלתי פטור מטעמי בריאות והגשתי בקשה להתנדבות והיא כעת בברורים

mashush

New member
נראה לי

שהפקידה פשוט דפוקה והתבלבלה... או יכול להיות שבאמת הייתה טעות...ואם קיבלת את תעודת הפטור שלך כבר את יכולה לשלוח להם אותה בפקס ולהראות שזה מטעמי בריאות ולא על נפשי... ( נראה לי שזה מצויין בתעודת פטור, פשוט לי אין כזאת...)

סיונתו

New member
תשמעי...אמרתי לך כבר.. אבל

לפי דעתי הפקידה הזאת ממש מטומטמת! את לא יכולה לשקר להם ולהגיד להם פרופיל אחר אם יש להם בעיה זה בעיה שלהם יש פה אחת (המרחפת נראה לי) שהיא משקית חוויה ואת יכולה לשאול אותה התפקיד כן פתוח למתנדבים וגם אם את מתנדבת על פרופיל נפשי את יכולה להגיע לשם- זה תלוי בבעיה שלך... את זוכרת איך קראו לפקידה?

TRANSFER

New member
זה לא נכון.

כנראה שהחיילת לא מבינה בענייני פרופילים. כל סעיף ליקוי בכל פרופיל יכול להיות נפשי ו/או פיזי. פרופיל 21 לא בהכרח נפשי. המשמעות של פרופיל 21 זה פטור משירות חובה. והסיבה יכולה להיות נפשית ו/או פיזית.

tty2

New member
ממש פקידה טיפשה!

הרי גם פרופיל 45, יכול להיות על רקע נפשי.... למעשה כל מי שנוטל כדורי שינה כי הוא מתקשה לישון, נחשב לפרופיל נפשי... בדבר אחד היא כן צודקת... הבירוקרטיה העקומה באמת לא תטרח להסתכל על מסמך שהפרופיל בו הוא 21 ולכן בכל מכתב וכל פעם שנתבקשתי למלא פרופיל רשמתי ששוחררתי מהצבא מטעמי בריאות (ציטוט מדוייק מתעודת הפטור שהם מכירים ומתעודת השחרור).

"פטור מטעמי בריאות" זה הכול

הבעיה היא פשוט מאוד עם הפקידה, היא שמעה ש-21 זה נפשי, בכלל זה היא אומרת. אני מאמין שאין לה ממש ידע בנושא. "פטור מטעמי בריאות" שהינו פרופיל 21, מתייחס גם ל"בריאותי" וגם ל"נפשי". זהו...הם פשוט לא מעורים בנושא. תגידי מטעמי בריאות, זה הכל... בהצלחה!

מעיין©

New member
פשוט בורות../images/Emo4.gif

לכל מי שאומר לך את זה את יכולה להבהיר ש: פרופיל 21 זה פרופיל שנותן פטור משירות צבאי יש סעיף נפשי, ויש סעיף בריאותי. (אני מכירה פה אחת שיש לה סעיף בריאותי, אבל בכיף אפשר גם לתת לה סעיף נפשי *אהמ*יעל...*אהם*
)

the illusion

New member
אה לזאת שביקשה ממני את הפקס

את עדין צריכה את המספר? שומעים אתמול שלחתי להם את פהקס.... תוך כמה זמן לדעתם הם אמורים לחזור אלי? והואם לדעתם כדי להתמיין לעוד תפקידים? פשוט לקחתי את החוברת במצופרת למנילה ואני מסתכלת על תפקידים רגע, מישהי מהפורום פה היא כבר משקי"ת חוי"ה איך זה?

למעלה