יש לי שאלה קולינרית, איך מכינים חומוס טעים.

אלאורלי

New member
יש לי שאלה קולינרית, איך מכינים חומוס טעים.

אנא תגלו לי את הסוד, מבטיחה לא לספר לאף אחד.


החומוס שמכינים בבית הוא תפל לחלוטין.

במסעדות או החומוס מסעדות בסופרמרקט יש לא טעם אחר ולא מהחומרים המשמרים.

אני בטוחה שמכניסים לחומוס עוד משהו חוץ מגרגירי חומוס, טחינה, לימון שום מים מלח
פלפל וכמון, מי יגלה את הסוד איך מכינים חומוס טעים ?????

תודה רבה.
 
למה חוכמולוג?
כנראה לא עידכנו אותך אבל אני היועץ המשפטי של הפורום על חבריו וחברותיו (המאוד חמודות), ואני מיופה כח לענות לשאלות בסגנון "אנא תגלו" המופנה לנ"ל (כולל החברות המאוד חמודות כאן), ולהלן תשובתי לאחר בדיקה :
&nbsp
החומוס הטעים שאת מכוונת אליו, נקנה בחסוי בחומוסיה ששמה נאסר לפרסום עד למועד הגשת כתב האישום בנידון.
&nbsp
בהוקרה,
&nbsp
עו"ד דוד שובו
מומחה למשפט קולינארי
 
למעלה