יש לי שאלה קטן בבקשה .

יש לי שאלה קטן בבקשה .

שלום אני רוצה שואל שאלה קטן בבקשה ? ליפני שעה אחד אישה באה מכולת שלי רוצה קונה חלות שבת אומרת מתי היא משלמת שבוע הבאה . אני אמרתי זה גיברת אני לא יכול למה אני לא מכיר זה גיברת פעם ריאשונה לבוא במכולת שלי אני לא יכול רושם למה גיברת אין תעודת זהות אין שום דבר אני יודע מי גיברת באמת . גיברת אמרה לי אני יהיה אותי ומישפחה שלי הרבה מזל רע למה אני לא נותן לה חלות לשבת . גיברת רצתה לוקחת חמש חלות יקרות לא חלות רגיל מה לקוחות שלי לוקח בדרח כלל . גיברת באמת מדברת לא יפה ומקלל בחוץ מכולת שלי אומרת עכשיו הרבה מזל רע יבוא אותי ומישפחה שלי . זה נכון מה גיברת אומרת אני צריך נותן לה חלות שבת בשביל לא יהיה מזל רע בשביל מישפחה ומכולת שלי או גיברת רק משקרת אותי למה רוצה אני יפחד נותן לה חלות יקרות בלי כסף ? באמת תודה רבה תשובות שלך . שבת שלום .

TAINTED SAINT

New member
קצת באיחור,אבל עדיף מכלום ../images/Emo52.gif

אין לך מה לדאוג,לא יהיה לך ולמשפחה שלך שום מזל רע,סך הכל מדובר במישהיא די מטומטמת שניסתה לעבוד עליך ולהוציא ממך חלות יקרות ללא תשלום.אין שום בושה להשתמש בחלה רגילה של אנג'ל או ברמן להדלקת הנרות,ולקבלת השבת.[אני לא יודע מי המאפיה המספקת חלות לאזור אשדוד,סליחה] בהתחשב בזה שישנם מקומות רבים המחלקים חלות לשבת ומצרכים לנזקקים,כל הקטע שלה נשמע יותר כאילו מדובר בחולת נפש,או ב"מצלמה נסתרת". אין לך מה לדאוג,הכל בסדר. איך הבואה שישראל קנה מהחבר ששלחתי אותו אליו ? שבת שלום,ואם תקרא רק ביום ראשון,אז שבוע טוב. TAINTED SAINT

סויה 1

New member
שלום...

אדוני אתה היית בסדר גמור.אין שום סיבה שתיתן לאישה שאינך מכיר חלות יקרות בחינם. אתה מנהל חנות מכולת לא סופרמרקט. בבקשה אל תיקח ללב,ואל תיבהל.שום מזל רע לא יקרה לך.אם היא קיללה אותך יכול מאוד להיות שהמזל הרע דווקא יעבור אליה. מאחלת לך שבת טובה ומבורכת.

TAINTED SAINT

New member
סויה ? כדור הארץ לסויה ?../images/Emo222.gif../images/Emo124.gif../images/Emo108.gif

אהובתי בעלת הישבן הנהדר בגלאקסיה
על איזה כוכב את נמצאת כרגע ? כתבת "אין שום סיבה שתיתן לאישה שאינך מכיר חלות יקרות בחינם. אתה מנהל חנות מכולת לא סופרמרקט." סויה ! היי ! להתעורר ! ! ! החלום נגמר ! יו-הו ! בסופרמרקטים המנהלים מחלקים חינם חלות שבת יקרות ? ! ! ! איפה ? על XAW55J7,שעתיים נסיעה במהירות האור ממרקיורי ? אחלה כוכב ! שמעתי שאם אתה קונה שם מסטיק בזוקה אתה מקבל בונוס חללית אישית.... TAINTED SAINT

סויה 1

New member
../images/Emo24.gif|בוקר טוב...ושבת שלום לכולם.

בסופרמרקט אפשר לקבל אשראי... חנווני בחנות מכולת קטנה לא יכול לעשות זאת. זאת הייתה כוונתי.אני בטוחה שמר צצאשווילי הבין אותי. המשך שבת ניפלאה לכם...גם לך סקסית יקרה...

באמת תודה רבה גדולה בישביל תשובות שלכם .

אתם אנשים טובים . אני גם לחשוב גיברת ביום שישי פיזדה רק רוצה משקרת וגונבת אותי . אישה שלי גם אומרת זה לא גיברת זה נרקומנית לא צריך מפחד קללות שלה . נחש של ישראל טוב מאוד .אני חושב זה נחש סימפתי לא לעשות צרות בבית ישראל מאוד שמח .אישה שלי אימא של ישראל לא מאוד שמחה ביגלל מפחדת זה נחש גודל מהר מהר מאוד מאוד כמו בטלביזיה .ישראל אמר זה נחש גבר לא גודל יותר גדול מ2 מטר אימא שלו שמע 2 מטר כימעט התקפת לב בלב שלה . באמת תודה רבה תשובות שלכם . באמת סלחה אני תשובה מקום טוב היה בחנות לקוח אני ממהר כותב בטעות מקום לא טוב .באמת סליחה .

למעלה