יש לי שאלה קטנה

ע ו פ ר ה

New member
היי מיקי

תחפש מצב שבו אתה רגוע. איזו שהיא סיטואציה שבה אתה מרגיש רגוע. כשתהיה מחובר לתחושה של הרוגע תדמיין שכך אתה מרגיש בעבודה. תגיד תודה ליקום שעוזר לך. נסח את זה בצורה כזו, שלא ישתמע מכך שאתה מזמן לעצמך פיטורים לא רצויים. זה ברוח הסוד. האופן שבו אני עושה דברים: אני שולחת אור למקום הלחוץ וזה עובד. באהבה עופרה

נושם

הדרך שאני מכיר להורדת לחץ בעבודה ובכלל, היא לנשום עמוק, לעקל את השפתיים הצידה ומעט למעלה, ולנסות לפעול בקצב שמתאים לך. הקצב שמתאים לך הוא הקצב בו אתה עושה את העבודה, ושומר תוך כדי על מודעות עצמית, רוגע ואם אפשר גם שמחה. לרוב בדרך הזו העבודה עצמה מתבצעת על הצד הטוב ביותר מכל הבחינות. זה דורש מאמץ מודע, לתפוס את עצמך ולהזכיר לעצמך לנשום טוב, לחייך ולהירגע. אפשר לנצל גם את הזמן בדרך לעבודה ובדרך מהעבודה לחשוב על היום שיהיה והיום שהיה. בהצלחה

gils33

New member
גם אני

נושם - עוצר לרגע יוצא החוצה לרחוב משנה אווירה נושם את החוץ וחוזר מחוייך פנימה בהצלחה

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

תודה שהזכרת לי. עוברים עלי ימים לא קלים וזה משפיע על הטונים שלי. מזל שאני בסביבה תומכת

kikona126

New member
הורדת לחץ בעבודה

מוצא לעצמך "זמן אומן" כלומר פעם בשבוע שעה עד שעתיים שמוקדשות רק לך. זמן לצאת ולהסתובב, לטייל ועוד... ממליצה בחום על הספר "דרך האומן בעבודה" של קמרון.

kikona126

New member
זמן אומן אינו דבר מוגדר ../images/Emo13.gif

אלא זה זמן של "להיות אני עם עצמי" זמן שעושים אותו לבד בלי חברים בלי אחים ובלי הכלב...

kikona126

New member
הסבר קצרצר

מה שקורה זה שלרוב אנשים הופכים להיות לחוצים, עצבניים, רציניים ועוד.. בזמן העבודה עקב כך שהם לא מספיקים למצוא זמן לעצמם. ולכן ההמלצה היא ל"זמן אומן" למצוא את השעה השבועית שבה יהיה לך זמן גם לעצמך ולא לאחרים. זמן של שקט, לעשות דברים שאתה אוהב

efratarfe13

New member
וגם אם אפשר...

שים רדיו ברקע - אם זה לא מפריע לאף אחד.... או MP3 אם מותר.... מוזיקה מרגיעה הרבה אנשים (אבל לא בעוצמה גבוהה מדי)

התנזרות ממחשבות

אם אתה מוטרד ועצבני, נסה לשלוט במחשבות: זה לא הכי קל,אבל זה ממש מועיל,נסה להיות מודע למחשבות שלך במשך היום,כל מחשבה שלילית שעולה,תסיט אותה מיד מהראש ונסה לחשוב במקומה מחשבה חיובית שמשמחת אותך.. נכון,אי אפשר להיות מודע כל היום למחשבות,אבל כמה שתצליח זה טוב.. ולאט לאט תראה איך דברים משתנים! זה טוב לחיים בכלל, לא רק לעבודה!

התנזרות ממחשבות

אם אתה מוטרד ועצבני, נסה לשלוט במחשבות: זה לא הכי קל,אבל זה ממש מועיל,נסה להיות מודע למחשבות שלך במשך היום,כל מחשבה שלילית שעולה,תסיט אותה מיד מהראש ונסה לחשוב במקומה מחשבה חיובית שמשמחת אותך.. נכון,אי אפשר להיות מודע כל היום למחשבות,אבל כמה שתצליח זה טוב.. ולאט לאט תראה איך דברים משתנים! זה טוב לחיים בכלל, לא רק לעבודה!

למעלה