תחפש מצב שבו אתה רגוע. איזו שהיא סיטואציה שבה אתה מרגיש רגוע. כשתהיה מחובר לתחושה של הרוגע תדמיין שכך אתה מרגיש בעבודה. תגיד תודה ליקום שעוזר לך. נסח את זה בצורה כזו, שלא ישתמע מכך שאתה מזמן לעצמך פיטורים לא רצויים. זה ברוח הסוד. האופן שבו אני עושה דברים: אני שולחת אור למקום הלחוץ וזה עובד. באהבה עופרה
הדרך שאני מכיר להורדת לחץ בעבודה ובכלל, היא לנשום עמוק, לעקל את השפתיים הצידה ומעט למעלה, ולנסות לפעול בקצב שמתאים לך. הקצב שמתאים לך הוא הקצב בו אתה עושה את העבודה, ושומר תוך כדי על מודעות עצמית, רוגע ואם אפשר גם שמחה. לרוב בדרך הזו העבודה עצמה מתבצעת על הצד הטוב ביותר מכל הבחינות. זה דורש מאמץ מודע, לתפוס את עצמך ולהזכיר לעצמך לנשום טוב, לחייך ולהירגע. אפשר לנצל גם את הזמן בדרך לעבודה ובדרך מהעבודה לחשוב על היום שיהיה והיום שהיה. בהצלחה
מה שקורה זה שלרוב אנשים הופכים להיות לחוצים, עצבניים, רציניים ועוד.. בזמן העבודה עקב כך שהם לא מספיקים למצוא זמן לעצמם. ולכן ההמלצה היא ל"זמן אומן" למצוא את השעה השבועית שבה יהיה לך זמן גם לעצמך ולא לאחרים. זמן של שקט, לעשות דברים שאתה אוהב
אם אתה מוטרד ועצבני, נסה לשלוט במחשבות: זה לא הכי קל,אבל זה ממש מועיל,נסה להיות מודע למחשבות שלך במשך היום,כל מחשבה שלילית שעולה,תסיט אותה מיד מהראש ונסה לחשוב במקומה מחשבה חיובית שמשמחת אותך.. נכון,אי אפשר להיות מודע כל היום למחשבות,אבל כמה שתצליח זה טוב.. ולאט לאט תראה איך דברים משתנים! זה טוב לחיים בכלל, לא רק לעבודה!
אם אתה מוטרד ועצבני, נסה לשלוט במחשבות: זה לא הכי קל,אבל זה ממש מועיל,נסה להיות מודע למחשבות שלך במשך היום,כל מחשבה שלילית שעולה,תסיט אותה מיד מהראש ונסה לחשוב במקומה מחשבה חיובית שמשמחת אותך.. נכון,אי אפשר להיות מודע כל היום למחשבות,אבל כמה שתצליח זה טוב.. ולאט לאט תראה איך דברים משתנים! זה טוב לחיים בכלל, לא רק לעבודה!