יש לי שאלה קטנה

Bartal j

New member
יש לי שאלה קטנה

יש לי ידיד שכשהוא שם את היד שלו קרובה ליד שלי הוא כל הזמן מעביר לי מין חום רך ונעים כזה וגם חברה שלי הרגישה ככה ופעם אחת גם אני עשיתי את זה התרכזתי והנחתי את היד שלי קרוב ליד שלו ודמיינתי מין כדור של אור שנשלח אליו והוא הרגיש במקום של הכדור ששלחתי אליו חום כזה נעים של אנרגיה הוא אמר לי משהו על להיטען וכל זה ועל חיובי ושלילי וששהוא מרגיש שלי ולו יש אנרגיות שליליות או משהו כזה ואנחנו צריכים להיטען באנרגיות חיוביות שאין לי שמצץ של מושג למה הכוונה פה אני בנאדם חיובי בדרך כלל ואופטימי.. אז מישהו אולי יכול בבקשה להסביר לי את זה מה זה אומר שלילי או חיובי הוא האם יש בכלל משהו כזה וזה קשור איכשהו לרייקי?

280388

New member
חיובי ושלילי.

אנרגיות חיוביות מועברות בהבאות אמוציות חיוביות של שלווה, נעימות, נוחות, חיבה, רצון לעזור...... אנרגיות שליליות מועברות בהבאת אמוציות שליליות של שינאה, קינאה, רוגז.... (טוב זה בעקרון כך, יש הסברים ארוכים ומסובכים יותר). רייקי בא לייצב את האנרגיות האלה. (גם זה רק בעקרון.)

ofirush 14

New member
הסבר על הרייקי אפשר למצוא בשרשור

מתחת. ואגב, שמתם לב שהפורום שלנו נמצא בפורומים ממולצים?

ofirush 14

New member
חחח, גם אני תהיתי בליבי למה הוא

מומלץ. כאילו, יש אותנו, שאנחנו אנשים נהדרים וקרובים מאוד למושלמות...אבל חוץ מזה, הוא מת...=/ אבל מילא... ואגב, היום עיקרנו את כלבתי האהובה-סאני (לא לצחוק על השם!) הוטרינר אמר שהדבר היחיד שבאמת תכאב לה-היא זריקת ההרדמה. ואכן, כשהיא קיבלה ת'זריקה היא התחילה לנבוח, לצווח, ליילל, לנשוך, לצרוח, ולבכות. אבל בגלל שהיא עברה התעללות בהיותה קטנה (מה יש לי מהשפה הזו?!) היא נוטה לפעמים להגזים בתגובות שלה. חחחח הוא הזריק לה והיא עשתה את כל הדברים הנ"ל. ואז הוא הוא המשיך וכשהוא סיים היא עשתה אותם שוב. חחח הכלבה בדיליי...

למעלה