יש לי שאלה קטנה.......

• פותח הנושא peco
  • פורסם בתאריך

peco

New member
יש לי שאלה קטנה.......

קמילה ופליפה משחקים ביחד בהמון פרקים של קטנטנות ואפילו בסרט, ויוצא להם לא פעם אחת להיות בסצינה של צרפתית. אולי מישהו יודע אם הם חברים גם במציאות??
או
???

shirel16

New member
תכנסי...../images/Emo99.gif

פליפה וקמילה היו זוג גם במציאות אבל... רשום באתר שהם נפרדו והסיבה לא ממש ידועה לי!! ושהם היו חברים ברור שהם התנשקו צרפתית ובסדרה זה פשוט לא הסצנה שהכינו להם - כנראה הם התביישו או משהו כזה!!

peco

New member
לפי דעתי....

לא יכול להיות שיש להם כול כך הרבה סצינות של אהבה חיבוקים צרפתית ועוד והם לא יהיו מתיי שהוא חברים או שיהיה בינהם משהו גם מעבר לסידרה. דווקא מתאים לשניהם לככב בסרט כחול סתם!

pimpollito

New member
חחח אחותי

אני הכנתי ת´תמונה הזאת! אני שמחה שהיא משמשת אותכם.. חחח אם אתם רוצים עוד, תגידו לי! בכיף! ניצן

pimpollito

New member
אמממ... כ´נסי

לא יודעת אם הם היו במציאות או לא... אבל פליפה יוצא עכשיו עם לואיסנה למי שעוד לא יודע... ניצן

Cami Girl

New member
ניצן,

מאיפה יש לך את כל התמונות האלה ?!
שימי עוד, ועוד כמה אם תוכלי
יאללה ביי,
CamI
נ.ב: אווך, מישהו יכול לעשות לי את הטובה שביקשתי ?! אם מישהו לא יודע/זוכר אז ככה : למי שיש את המספר טלפון של רועי (
) שיתקשר אליו וגיד : "גל מצטערת שניתקה לך את הטלפון, זה בגלל שהטלפון עשה רעשים נוראיים". בבבבקשה
צ´או צ´או

pimpollito

New member
לפעמים

שולחים לי... יש לי הרבה (מהסוג הזה) חחח... הלוואי והייתי יכולה לפרסם את כולם... לא מרשים לי את כולם... ניץ טורין טורין!!! אתם יכולים להיכנס לאתר של בנחה רוחאס, יש שם מיליוני תמונות, אולי עם סמלים, אבל בלעדיו.. www.benja.8k.com גם אם תשאירו לו הודעות בפורום, הוא יענה, שווה לכם

למעלה