יש לי שאלה קטנה...

nIcKiTa

New member
יש לי שאלה קטנה...

בחיים שלי לא ראיתי מכושפות אבל כולם מדברים על זה.. ראיתי פעם, מזמן אבל עכשיו יש לי חוג בדיוק שיש את זה בא לכם להגיד לי מה קורה שם?

Ophel McNeil

New member
אררר.... וואו, זה לחלוטין לא קטן,

למעשה, זה ארוך מאוד (לין, שקט! את צריכה לתפוס מרחק מג´ו!) הסיפור הכללי הוא על שלוש אחיות שהן כעיקרון המכשפות הכי חזקות בעולם (דרך אגב, למען התהיה- פיבי פרו ופייפר, היו יותר חזקות מאשר פייג´ פיבי ופייפר. עובדה שבפרק הרביעי של העונה השלישית, כשעושים כישוף כדי להביא את שלושת המכשפות החזקות ביותר בעולם, פרו מגיעה, ולא פייג´). לשלושת האחיות האלה, פייפר, פרו, פיבי, ואח"כ גם פייג´, יש כוחות קסומים, והתפקיד שלהן כעיקרון הוא להגן על החפים מפשע ולהיאבק בשדים. נשמע דפוק, אני יודעת, אבל אני אישית מאוד מאוד (3X) אוהבת את הסדרה (באמת!? אני בטוחה שעכשיו כולכם בהלם :), וממליצה עליה, לכל מי שרוצה לשמוע- וגם לכאלה שלא. אופל.

Paige

New member
אופל! רילקס האני!

פייג´, פייפר ופיבי יותר חלשות מפרו, פייפר ופיבי כי יש להן פחות ניסיון ביחד, אבל הסיבה שרק שלושתן זומנו בליל כל הקדושים היה בגלל שהן המכושפות! וגם כי פייג´ הייתה נטולת כוחות אז.

Ophel McNeil

New member
את די טועה.

המכשפות ההן, במאה השש עשרה (או השבע עשרה), קראו לשלושת המכשפות החזקות *בכל הזמנים*. לא רק בשנות האלפיים- אלא בכל ההווה, העבר, והעתיד. ואת מי הן קיבלו? את פיבי, פרו ופייפר. ז"א לא משנה כמה זמן יעבור, וכמה ניסיון הן ירחשו, פיבי פייפר ופייג´ אף פעם לא יהיו חזקות כמו אז, עם פרו. מה שכמובן מטומטם ולא הגיוני, כי הן היו אז מכושפות כולה שלוש שנים, ועם פייג´ יש להן עוד מלא נסיון לצבור, והיא גם חצי אור לבן... אבל זה לא יהיה הפעם הראשונה (או האחרונה), שלתסריטאים יש פאק בסדרה. בגודל חור האוזון. אופל מקניל, שעד שהיא הורידה סוף סוף פרק של מכושפות, היא לא מצליחה לראות את התמונות- אלא רק לשמוע את הפסקול. (מישהו יודע מה הבעיה? ומישהו מוכן לתת לה סוף סוף לינק ישיר כדי להוריד את dvix?)

DIVX

תורידי את הגירסה החדשה (5) מהאתר: www.divx.com (אני אישית מתקין את 3, אח"כ את 4 ואז את 5 כדי שיהיהו לי את כל הגירסות כי לפעמים מקדדים בגירסה אחת של המקודד ואי אפשר לראות באחרת)

למעלה