יש לי שאלה קטנה...

יש לי שאלה קטנה...

בוקר טוב וסליחה על ההתפרצות. אני בשבוע 8 להריון חדש, יש לי תאומות בבית שנולדו אחרי רעלת הריון ואשפוז של חודשיים. יש לי שאלה לגבי בדיקות הדם שביצעתי. התוצאות שלי נראו חריגות הן - 1 -> Erythrocytes (U1) יצא לי 50 כשהטווח הוא בין 0 ל- 10. 2 -> הודעות לבדיקת Rubella IgG מתאריך 18/03/2007 קטן מ- 10 עשוי פעמיים ערכי ייחוס 15 IU/ml-מ ןטק :HYPORESPONSE 15-30 IU/ml :LOW RESPONSE 30 IU/ml-מ לודג :IMMUNED אולי מישהי מבינה בזה קצת ויכולה לאמר לי אם זה דורש טלפון לרופא או שזה בסדר ? אני אשמח לכל עזרה . תודה.

nubi

New member
אז ככה

לגבי האריטרוציטים-אני מניחה שזה בשתן. כנראה שהיה לך דימום קל (וואגינלי) שהתערבב עם שתן. בכל מקרה זה לא משהו מדאיג. לגבי החיסון לאדמת-את לא מחוסנת ובהחלט צריכה לדבר עם הרופא.

תודה רבה nubi ועוד קטנה...

אם אני לא מחוסנת לאדמת אז כרגע אין מה לעשות - נכון או שאני טועה ? ואם אין מה לעשות אז אין צורך בטלפון בהול זה יכול לחכות לבדיקה הבאה ? ותודה רבה.

nubi

New member
חיסון לאדמת הוא חלק

מהחיסון לחצבת וחזרת (MMR). מקבלים אותו בילדות ובנות מקבלות בכיתה ו' ונדמה לי שגם בצבא. בכל מקרה כרגע אין מה לעשות, אלא כמובן להתרחק מילדים שחשודים שלוקים באדמת (אדמת היא מחלה מסוכנת לעובר וגורמת לו למומים קשים). אחרי ההריון כדאי מאוד לקבל חיסון. ואני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם הרופא כי האינטרנט הוא לא תחליף לייעוץ רפואי פרטני
.

למעלה