יש לי שאלה קצת דבילית

tookmy

New member
יש לי שאלה קצת דבילית

אני לא זוכרת, כי סרגתי כשהייתי ילדה ובשנים האחרונות סרגתי באחת, רק לאחרונה חזרתי לסרוג ב-2: כשסורגים שורה ימין ושורה שמאל למשל, איך זוכרים מה סרגתם בשורה האחרונה? אני מתכוונת שאם הפסקתם לכמה דקות בסוף שורה.

leelushka

New member
קשה להסביר אבל..

אם את רואה שהעיניים שלך (הסוף שלהן כזה) לפני החוט- אז סרגת פעם אחרונה שמאל. אם העיניים מאחורי השורה האחרונה (לפני החוט) אז שרגת ימין! מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי!

רואים לפי הסריגה

באמת לפי איפה שהחוט נמצא. האמת שאני גם מסתכלת איך נראית השורה שעשיתי ואז יודעת אם השורה הבאה ימין או שמאל ועם הזמן כבר יודעים מתוך שינה (כמו שאומרים).

אם את רואה "גבעות" סרגת שמאל

אם שקעים "לבבות" סרגת ימין. לפני שאת מחליטה תמתחי קמת את הסריגה ותסתכלי בשורה שצמודה למסרגה, כך קל יותר להבדיל.

לא שאלה דבילית בכלל

גם לי לקח זמן ללמוד להסתכל על מה שאני סורגת, להבין מה בדיוק עשיתי עכשיו ולדעת לזהות איפה אני נמצאת בדוגמא אם נניח עזבתי את הסריגה באמצע. אז הנה 2 תמונות - ככה נראה צד ימין וככה נראה צד שמאל תסתכלי על הסריגה שלך, ותראי באיזה צד את, ימין או שמאל. כשאת סורגת צד שמאל, החוט שאותו את סורגת נמצא בחזית העבודה. כשאת סורגת צד ימין, החוט שאותו את סורגת נמצא בצד האחורי של העבודה. (לא חידשתי כלום
)

tookmy

New member
נ.ב בינתיים גיליתי

שהזיכרון שלי כל כך גרוע, שגם כשחשבתי שאני סורגת שמאל, סרגתי ימים רק בצורה קצת אחרת... כאילו- סרגתי הכל ימין. אני אנסה שוב לראות אם אני מצליחה להיזכר מה זה שמאל בכלל...

למעלה