יש לי שאלה קצת מוזרה

Shusho

New member
יש לי שאלה קצת מוזרה

אבל מישהו שמע על מקום לבני נוער מעל גיל 18 שנזרקו מהבית ועדיין לומדים? בפתח תקווה מן הסתם.

הגיל בעייתי

לדעתי צריך לפנות למחלקת הרווחה בעיריה ולמצוא לאותו אדם משפחה אומנת עד סיום הלימודים והגיוס.

A N I g M A

New member
המ

אני יודעת שאם זה מסיבה של חזרה בשאלה, יש את עמותת הלל, שעוזרת במקום לינה.

Shusho

New member
תודה:)

אני לא חוזרת בשאלה, אני סתם במצב שכדאי שתהיה תכנית מעשית למקרה שאמא שלי באמת תממש את האיום.

התכנית הכי מעשית

היא להתחיל לקבל תמיכה - כלומר שיכירו אותך אלו שיכולים לתמוך אם וכאשר צריך לתמוך. אם את מתכוונת לשרת - נסי מראש לקבל מעמד של חיילת בודדת. כך בכל מקרה יהיה לך מקום לגור, תקציב מעט יותר מוגדל וכד'

trigotrigo

New member
בדקתי גם את זה

בשביל מעמד של חיל בודד.. צריך ללכת לעורך דין ולהצהיר על ניתוק קשר עם ההורים
ואם אני הולך על זה, אז זה עד הסוף. אני כבר לא כל כך בטוח שיש לי אופציות אחרות, ובינתיים, כל יום נוסף מנפץ אותי שוב ושוב..

לפעמים

מהלך שנראה דרסטי ומאיים יכול לעשות את התפנית לה מייחלים. הרי אם נשארים באותו המקום - אין שינוי, לא?

trigotrigo

New member
אין לי ספק שזה יפתור את הבעיה,

אני רק רוצה להיות בטוח שלא ניסיתי שום דבר אחר. וככל שהזמן עובר, אני לא מוצא שום דרך

קודם כל

רק שתדע שלפעמים כשמנסים משהו שנראה long shot או משהו שהוא ברירת מחדל כזה של אין ברירה, עצם זה שניסית משהו שונה - אפילו שהוא רחוק מלהיות מושלם - מעלה אותך על מסלול אחר עם אופציות חדשות.... אופציות שלא רואים אותן מאיפה שאתה נמצא עכשיו. כל החלטה כזו מפגישה אותך עם אנשים אחרים, מסגרות אחרות, תכניות אחרות - שעד שלא תעלה על המסלול הזה של 'אדם שמחפש איך לעזור לעצמו', אין סיכוי שתפגוש אותם.

למעלה