יש לי שאלה קצת קשה תנסו לענות לי ...

יש לי שאלה קצת קשה תנסו לענות לי ...

אבא שלי למוד ניסיון חיים שיחייה עד 120 ... מיד כששמע שהחבר שלי { לימים הגרוש } לא סיים את שירותו הצבאי . וגם סחב בקושי את השנה היחידה ששירת { האמת גם 12 שנות לימוד הוא לא סיים } דרש ממני בתוקף להפרד מהבחור וקבע שבחור כזה לא יכול לחיות במסגרות ... { כמובן שלא הקשבתי לאבא שלי בגיל 24 } מסגרת = נישואין { אחרי שלוש וחצי שנים התגרשנו } עכשיו , קצת מעניין אותי לדעת ממי שמוכנה לחשוף האם גם הגרוש , בן הזוג לשעבר לא סיימו איזושהי מסגרת { לימודים , צבא ... } היום יותר מעניינים אותי גברים לא רק שסיימו את הצבא אלא אפילו היו קרביים ועוד עושים מילואים ... יש בהם משהו שנותן לי יותר ביטחון .. תודה לכל העונות

daniela1975

New member
יפתי...ערב טוב לך קודם כל...וגעגעתי רבות../images/Emo70.gif

עכשיו לענייננו... מחד אני חושבת שהיכולת שלנו להתחייב כלפי מישהו אחר קשורה באופן ברור וישיר ליכולת שלנו להתחייב כלפי עצמנו. אם אדם חי בחוסר וודאות בהקשר לדרכו, אם לא הצליח למצוא עצמו ולהגיע לידי מימוש, אם לא מסוגל לקחת על עצמו אחריות, לקיים הבטחות ולמלא התחייבויות, אני מאמינה שיהיה לו קשה גם להגיע ליידי החלטה שהוא מתחייב כלפי בן זוגו... מאידך אני יכולה להעיד על מקרים רבים בהם הסיטואציה הפוכה...גם כאלו שהגיעו ליידי מימוש, אלו שעומדים בהתחייבות שונות מחוץ למסגרת הזוגית, לא בהכרח מסוגלים לנהל חיים זוגיים. בקיצור...אין Guarantee על שום דבר
לך ולמתוקה

m i c h a l i

New member
אני מסכימה עם דניאלה

אין חוקים בעיניין הזה, אבל בהחלט יש "נורות אדומות" שמהבהבות מולנו ואנו לא רואים אותן או מתעלמים מהן. אני חושבת שנישואים בגיל צעיר הם טעות - אם עדיין לא גיבשת לעצמך את זהותך ואת היעד שלך בחיים זו כמובן, דעתי בלבד

seven9

New member
מגיבה לנושא השיחה! {שהיא די מורכבת..}

אין דבר כזה טעות בחיים ! עברתי הרבה בחיי והגעתי למסקנה כי אין דבר כזה טעות בחיים דברים קורים לנו על מנת שנצא משכילים כלומר שתיהיה לנו חוכמת חיים, אילולי היו לי את הילדים לא הייתי מי שאני היום ! אני לא מצטערת על שפגשתי את האבא שלי הילדים {אחרי הכל אהבנו } אני לא מצטערת על זה שאני לבד איתם או על הסבל שעברתי בדרך לגירושין , למדתי ואוליי הישכלתי {?} כן הילדים לא רואים את האב וזה נורא ואיום, אך אם חושבים על זה בצורה אחרת, הסיפור היה אחר והעצב היה אחר כלומר יכול להיות מצב אחר של חיים ותיסכול וכאב אחר !{שלא נדע כן} אך בכל זאת היה אמור להיות מצב של כאב בחיינו על מנת שנלמד מהחיים הכוונה בלימוד הוא להיות אנשים יותר טובים ומודעים לאחרים שבסביבה שלנו חוץ מהכאב האישי שלנו שיכול להתגמד לעומת כאב של משהו אחר ...אני חושבת שלכל אחד מותאמת רמת הכאב שהוא יכול לכאוב או לסבול ! השאלה הנשאלת כאן היא איך נתעלה על עצמנו {צריך המון כח לכך} נרכין את הראש ונשרוד ואוליי אפילו לשנות דברים {או את העולם } נכון אבא שלך צדק !{והוא דיי חכם } אך לא הקשבת לו ! לא משנה מה היה עם הבחור הוא כנראה היה מיועד על מנת שתקבלי את הקטנה שלך באהבה ותלכו יד ביד עם החיים וכל הקשיים ושתילמדו על החיים ביחד עם כל העליות ומורדות שלו ! ואוליי שתגלו יחד את האהבה ! אנחנו תמיד נוהגים לחקור את ההעבר ולחשוב אילו לא הייתי עושה כך או אילו הייתי שומעת לאבי אוליי חיי היו אחרת ...יכול להיות שאת צודקת {כי כמובן שיש לנו את האפשרות שבבחירת החיים לטוב או לרע{?}כלומר שתי דרכים ! אך הבחירה שלך במה שבחרת לא היה טעות ! מצטערת אם נשמעתי יותר מידי פילוסופית על החיים ! { ,, פשוט זאת היתה שאלה שנגעה לי ..

7-9 אין ספק שמטעויות לומדים

ואין בי שום חרטה על מה שקה לי השאלה שלי הייתה האם בן אדם שלא מחזיק מעמד במסגרת לימודים , צבא וכו.... יכול להתמיד במסגרת של נישואים , אחרי הכל גם בנישואים יש כללים , יש חוקים שצריך לעמוד בהם ולא לעשות מה שרוצים ...

צפלג

New member
קאשר אדם בסכנת תביעה בים או לא בוחן את תיב מצ

נישמה קמו מזל תאומים בכול אפן אני תומך בדעה של אביך ווקמה שזה קואב אני מיחס מניסיון אישי אגב תודה אל התגובה זא באחלת נתן לי אפשרות ודרך פעולה שלא ידעתי

למעלה