יש לי שאלה רכילותית..

k o k o k o k o

New member
יש לי שאלה רכילותית..

האם ניק ודניאל מהעונה השנייה היו זוג או אייטם באיזשהו שלב?

shiratel

New member
לא זוג ממה שידוע לי

רק חברים טובים
כפרעליהם... דווקא הם די מתאימים... למרות שדניאל היה בן 24 (היום 26) ודניאל 38 (שהיום 40
)
שני מעצבים מדהימים!!!

k o k o k o k o

New member
כן, שניהם מתוקים

חשבתי, כי הפרק שטים הגיע לבית של דניאל - היה שם איזה משפט שנמע לי כרמיזה. וגם שדניאל בחר את ניק כבן זוג היה נשמע כאילו היה שם משהו אחר.. כנראה רק הדמיון שלי תודה בכל אופן

LLLSSS

New member
אפשר בבקשה לעלות תמונה שלהם?

אנלא זוכר לפי שמות במי מדובר ואני מתסקרן

LLLSSS

New member
לא ברור מה המוצא שלו חח...תמיד הזכיר לי הודי

מעצב מוכשר.

shiratel

New member
ניק הוא ממוצא יווני...

או אולי קפריסאי. מה, לא שומעים לפי השם משפחה? אני ישר הבנתי

shiratel

New member
אבא שלו ממוצא יווני, אימא ונצואלה

שומעים בו משהו כזה לטינו למרות שהשם יווני... לפי ויקיפדיה: Verreos was born in Missouri on June 15, 1967 to a Greek-American father and a Venezuelan mother. Though born in St. Louis, Missouri, he spent his young childhood in Caracas, Venezuela after his father, a U.S. State Department diplomat in Panama, met his mother, whose great uncle had been the president of that country. At age 10, Verreos and his family moved back to the United States and he finished elementary and high school in San Francisco, California. בגלל זה הוא נשמע כזה לטיני לוהט
איזה בזבוז של גבר

oFka7

New member
לא אהבתי את השיער שלו פה >:../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאותה פוזה רק הפוך../images/Emo6.gif

רק הבגדים פה לא כל-כך מחמיאים. יש סיבה לזה שהעיפו את ניק באותו פרק..

LLLSSS

New member
היתה סביבו בזמנו התלהבות מירבית מיותרת.

כנראה בגלל המראה שלו, לא יותר מזה.

shiratel

New member
לא מיותרת בכלל!

יש לו טעם אלוהי בבגדים, יותר מלהרבה מעצבים בכל העונות, הוא יודע להכין בגד ולהגיש אותו כמו שצריך והוא יודע לעשות אופנה. הכל היה לטובתו, חוץ מדבר אחד - היה חסר לו הנסיון, ובגלל זה הוא לא ניצח. עוד 10-20 שנה אתה תראה איזה סוס הוא יהיה... ההתלהבות לא הייתה מיותרת בכלל!

למעלה