יש לי שאלה רצינית אני מקווה שהיא

יש לי שאלה רצינית אני מקווה שהיא

קשורה לפורום הזה,אני לא בטוח אבל בכ"ז אשאל,אפשר להכיר פה מישהי,כי הייתי מעוניין,אבל אני לא רוצה לצאת חריג,בכל מקרה זו הסיבה שאני כאן שבת שלום

עד שלא תנסה לא תדע ../images/Emo8.gif

הפורום בראש וראשונה נועד להכרויות. תופעות הלוואי זה הדיונים, הסיפורים, ההתייעצויות וכל שאר הירקות. זו הסיבה שרובנו כאן, אז אם תרצה פשוט לך על זה. שיהיה בהצלחה, שבת נהדרת

straycat

New member
../images/Emo91.gif

לצורך הזה, בין היתר, נועדה מערכת המסרים האישיים (אגב, זה עובד בכל פורום).

הפורום הזה נפתח

כפורום הכרויות במטרה להכיר ונראה לי שאיכשהו הוא התגלגל לפורום שמושך אליו אנשים, שנמצאים בשלב בחיים שבו ההכרות הוא מעבר לרצון עבורם, הוא נושא למחשבות ושאלות ותהייות.... ולכן יוצא שבפועל יש בו הרבה יותר דיונים על הכרויות מאשר ממש הכרויות (ככה זה נראה בכל אופן) אבל דווקא מתוך זה כמובן שמה שנשאר זה רק "לקלוט" מישהי שנראית לך, ולנסות... להכיר אפשר הרי בכל מקום על אחת כמה וכמה גם כאן..

הגעת למקום הנכון בזמן הנכון ../images/Emo6.gif

אני חושבת שזו מטרת הפורום גם להתכתב להתייעץ אך גם נותן אפשרות להכיר. כך שמה שנשאר לומר זה בהצלחה

malka3

New member
תגיד...............................

לא נכנסת דרך הדלת הראשית ? ממש בשער הפורום כתוב: מטרת הפורום הוא כמובן היכרויות וכל הנוגע בתחום זה אם ישירות ואם בעקיפין ע"י שיחות ונושאים שמדברים לכולנו בגובה העיניים, חוויות, סיפורים.... וכו'

daniker00

New member
../images/Emo183.gifרונן

279992570 מי שמעוניינת שתיכנס יש תמונה מבטיח שלא מאכזבת ביי חולה עליכם

malka3

New member
תגיד...............................

לא נכנסת דרך השער הראשי ? הכל כתוב שם: מטרת הפורום הוא כמובן היכרויות וכל הנוגע בתחום זה אם ישירות ואם בעקיפין ע"י שיחות ונושאים שמדברים לכולנו בגובה העיניים, חוויות, סיפורים....

ayely33

New member
כן גם אני פה בשביל להכיר וכמובן

גם להשתתף בדיונים ולתרום קצת מנסיוני בעולם הדייטים.

ד נ י ת3

New member
אפשר.

אפשר להכיר. השאלה מה אתה רוצה להכיר. יש פה כל מיני, ומכל וכול. בברכת דרך צלחה דנית

daniker00

New member
../images/Emo151.gif

מי שתסמן מטרייה ליד השם שלה אני ידע שהיא מעוניינת לא תצטערי

nirits1

New member
תגיד...למה אתה חושב אני פה? ../images/Emo8.gif

ועוד מלא כמוני? ברוך הבא, אתה במקום הנכון! ב-ה-צ-ל-ח-ה

כשנכנסתי לפה בפעם הראשונה

לפני שבועיים, זה גם מה שאני רציתי לדעת. ועדיין לא יצא לי להכיר מפה מישהו, אבל מה, עצם העובדה שאני באה הבייתה אחרי יום עבודה ואני ישר רצה למחשב לראות מה חדש פה...זה כבר סימן...לא?

למעלה