יש לי שאלה רצינית..

יש לי שאלה רצינית..

זה לא נוגע למצב שאני שרויה בו כרגע. אבל עדיין זה עלה לי בראש.. מתי אתם חושבים שהקשר מתחיל להיות רציני... מה הנקודה שלדעתכם הרצינות מגיעה בה... ולמה?, כמובן

שאלה קשה-

אבל תקראו לי מיושן, אני חושב שזה ברגע שאומרים את המישפט: "אני אוהב אותך" ומתכוונים לזה מכל הלב...

Anna Karenina

New member
ברור שזה דבר אינדיבידואלי...

אבל לדעתי, הקשר מתחיל להיות רציני, ברגע ששני בני הזוג יודעים ומכירים אחד את השני לעומק, וברגע שאין יותר מחסומים נפשיים ורגשיים. פשוט..חיבור כזה, עמוק.

Levos

New member
כשמתחילים לדבר על העתיד הרחוק

כשאתה כבר חושב על העתיד שלך עם הבחורה, ואתם מדברים על תוכניות לעתיד(או אפילו חתונה) .

אושר מ

New member
לא צריך ללכת כל כך רחוק לדעתי

אני מסכימה במידה מסויימת עם ששי, בקטע של האהבה, ברגע שלמשפט הזה יש משמעות, אז זה רציני, כי ברור שאם הקשר יגמר זה יכאב לך יותר אפילו מקשר שנמשך הרבה זמן, אבל הרגש בו היה במצב לא משו. חוצמזה אני חושבת שיש דברים שמעבר לזה שהם אינדיוידואליים. למשל כשהוא יודע מה את הולכת להגיד לפני שאת אומרת את זה, או שהוא יכול להביע את דעתך בצורה מדוייקת, למרות שזו לא דעתו. זו מין הבנה בסיסית כזו בין בני זוג שיכולה להגיע אצל זוגות מסויימים אחרי חודש ואצל אחרים אחרי שנה ואצל אחרים פשוט לא תגיע (ואז לדעתי זה סוג של התפשרות).

../images/Emo45.gif עם אושר!!

אצלי הרצינות הגיעה נורא מהר... כי האהבה עצמה הגיעה במבט הראשון... ומשם והלאה ההיכרות העמיקה ברמות שלא יתוארו... לכן כבר אחרי שבועיים נאמר המשפט "אני אוהב/ת אותך"... למרות שעוד לפני-כן כבר הרגשנו את הרצינות. לדעתי, הרצינות היא ההרגשה הפנימית של ביחד. של מוכנות לוותר ולעשות עבור האחר הכל.

מחזיק מעמד עם מה??

yarivos

New member
בגיל שלך זה מאוד פשוט.

אלוהים תכנת את הגברים בצורה כזאת שברגע שהם גומרים, הבחורה נמחקת מבחינתם.. כל הרצון להשקעה צולל לאדמה במגמה החלטית להתרסקות. לדעתי, ומנסיוני, אם הבחור מצליח לעבור את השלב הזה (עם עצמו) באופן קבוע (עם אותה בחורה) אז זה כנראה רציני מצידו. מה שבטוח שום רצינות לא באה לפני המיטה אצל 90% מהגברים, זה בטוח..

Bennytt4

New member
../images/Emo31.gif

ממש לא נכון, את פה מדברת על איזשהו "מבחן" לרצינות... הרצינות לא באה אחריי סקס, הרצינות בא אחריי ששני האנשים בזוגיות מעמידים את הזוגיות שלהם בסדר עדיפות ראשוני- ששניהם מוכנים להשקיע הכל. מתי זה קורה בפועל ? זה כבר תלוי במערכת היחסים, אבל זה יכול לבוא לידי ביטוי בהרבה דברים.

yarivos

New member
../images/Emo31.gifנוגע ללב.הוצאת את זה מאבן שושן?

זה נכון בתאוריה, מה קורה תכל'ס ? אין קשר לסקס ? נו.. באמת.

angel wings

New member
לדעתי..

אני חושבת שהקשר מתחיל להיות רציני כשהכוונות לגביי העתיד נהיות אחידות בין בני הזוג. כאשר הם חושבים לאותו כיוון,ולא מדובר על חתונה בהכרח...

למעלה