יש לי שאלה שאני מקווה שזה קשור לפה

שדונת21

New member
יש לי שאלה שאני מקווה שזה קשור לפה

הייתי רוצה לצבוע את החדר שלי באיזה צבע כדאי לצבוע אותו ??? כרגע הוא בצבע כתום כזה ואני רוצה לשנות לצבע אחר מה אתם ממליצים לאיזה צבע לצבוע ???? (אני לא רוצה שישאר כתום)

sinronit

New member
זה תלוי בהרבה גורמים...

1) גודל החדר - חדרים קטנים מקבלים יותר אור עם צבע בהיר, ובאופן טבעי נראים גדולים יותר. עם החדרים הגדוליםניתן להתפרע ולצבוע בצבעים כהים יותר. 2) גוון הריהוט שלך - צבע הקיר צריך להתאים איכשהו עם גוון הריהוט שבחדרך. נסי לחשוב איזה צבע יהיה יפה עם ריהוט בצבע כזה או אחר? 3) הצבע שאת אוהבת ומתחברת אליו - אין דבר יותר כיף לחזור הביתה אחרי יום ארוך, להיכנס לחדר הפרטי ולהתאהב בו כל פעם מחדש. לי זה קורה כל הזמן, כל פעם שאני נכנסת לחדר אני אומרת לעצמי - "איזה חדר יפה יש לי". וזה מכיוון שאני עיצבתי אותו בצבעים שאני הכי אוהבת ובסגנון שלי, לכן יותר פשוט שתנסי לחשוב מה את הכי אוהבת ולאיזה צבע את מתחברת ואז מבטיחה לך שתאהבי את הבחירה שלך יותר... שיהיה בהצלחה ונשמח לראות תמונות...

שדונת21

New member
אממ

יש לי חדר גדול מרובע אבל גדול רהיטים בגוון חום כזהואז יש מגירות בצבע שחור ומגירות בצבע חום יש לי שאלה האם יש אתר כזה שמראה תמונות של אנשים שמראים תחדרים שלהם צבועים בסגנונות שונים?????? רציתי לדעת אם צבע תורכיז בהיר יתאים לחדר או שזה יהיה כהה מידי אני רוצה צבע שלא יחשיך לי את החדר אלא להפך שיעיר לי תחדר

sinronit

New member
אני אוסיף לך מספר תמונות

של חדרים הצבועים בגוונים האלה ותחליטי בעצמך...

שדונת21

New member
תודה

אפשר עוד תמונות ? לא רק בצבע כחול ? אני רוצה בסגנון תוכריז או כל צבע אחר שיש לך תודה

למעלה