מישהו אולי מכיר את חוף/מושב הבונים...?? אני יודעת שזה באזור של חיפה או משהו... ואני יודעת שהוא גם די קרוב לפרדייס.... אמרו לי זה מועדון אתגרים ...... מישהו אולי מכיר??? אשמח לקבל תגובה...
הי דיאנה, אממ...את האמת אני לא כל כך יודעת לגבי זה אבל אולי מישהו אחר יעזור לנו, אני רק יודעת שזה באזור חיפה ובנוסף, מה קורה עם העבודה שלך לבית הספר בתחום הספורט האתגרי? דברי איתי שאוכל לעזור, חגית
בסוף החלטנו ללכת לכיוון של הצניחה חופשית.... והמליצו לנו על המקום הזה...זה מועדון של צניחה חופשית .... היינו רוצות לנסוע לשם.. רק אנחנו לא בדיוק יודעות איפה זה נמצא... אני עכשיו מנסה למצוא אתרים או משהו...
אם את נוסעת על כביש החוף, יורדים במחלף זיכרון ובצומת פרדיס פונים שמאלה. נוסעים צפונה על כביש 4 (חיפה ת"א הישן) ותראי שילוט ל"הבונים"אחלה חוףלמועדון צניחה יש אתר , אני לא זוכר את הכתובת אבל השם של המועדון הוא paraglyde -תחפשי בגוגל.גלעד
מלא חברה באים מהמועדון שם... זה מועדון הצניחה הגדול בארץ (לא חוכמה חחח יש רק 2 מועדנים בארץ) זה נמצא בחוף הבונים על יד עתלית לא ממש יודע איך להסביר, סורי בפורום צניחה חופשית יסבירו לך