יש לי שאלה שמאד מציקה לנו:

michal30100

New member
יש לי שאלה שמאד מציקה לנו:

בזמן הנסיעה הכלב שלי מסוג סמוייאד לא מפסיק לנבוח. הנביחות משגעות אותי. התחלנו לתת לו עצמות לכרסום וממתקים שניתן לו בזמן הנסיעה אבל זה עוזר לחצי שניה ואח"כ שוב נביחות. אנחנו משתגעים... ואי אפשר, לדעתי, להשאיר אותו בבית כשאנחנו הולכים לטייל. מה עושים? האם מחסום לפה בזמן הנסיעה יכול לעזור? תודה מראש.

natalyrst

New member
מיכל שלום

אני לא ממש יודעת מה הסיבות לנביחת הכלב, אבל אני מאמינה שזה לא סתם. אולי משהו מציק לו
היה לי כלב שנסיעות לא עשו לו טוב והוא היה מקיא. אתם לא חייבים לקחת אותו לכל טיול, אלא רק לפעמים. בכל אופן, אני לא מאמינה שמחסום יכול לעזור כי מטרתו של מחסום היא למנוע נשיכות. תנסו לבדוק מהן הסיבות לנביחות בהצלחה

זיו25

New member
נבחיות בזמן נסיעה.

יכול להיות שהוא פשוט שומר עליכם. מוזר? אני אסביר. הכלב מתייחס לרכב כאל הטריטוריה שלו, ואליכם בתור חלק מהלהקה שלו. הוא רואה רכבים אחרים שמתקרבים ונובח עליהם, מזהיר אותם מפני התקרבות לטריטוריה. נסי לקשר לו את הנסיעה עם משהו נעים? אוכל או צ´ופר. שחקי איתו במשחק שאהוב עליו עוד לפני הנסיעה, כך שיקשר את הרכב עם משהו טוב. בן כמה הוא? בברכה, זיו.

כלב מקסים

אמממ דבר ראשון יש לי גם את הסוג הזה וזה הסוג הכי חמוד בעולם פשוט תנו לו להוציא את הראש מהחלון שינשום אוויר כך לא יהיה לו בחילה וגם לא נראה לי שהוא הנבח ולא כדי לשים לכלב מחסום כי סתם יציק לו . ולמה לא להשאיר אותו בבית אי אפשר לקחת את הכלב לכל מקום וסתם תמונה של הכלב שלי .

כלב מקסים

אמממ דבר ראשון יש לי גם את הסוג הזה וזה הסוג הכי חמוד בעולם פשוט תנו לו להוציא את הראש מהחלון שינשום אוויר כך לא יהיה לו בחילה וגם לא נראה לי שהוא הנבח ולא כדי לשים לכלב מחסום כי סתם יציק לו . ולמה לא להשאיר אותו בבית אי אפשר לקחת את הכלב לכל מקום וסתם תמונה של הכלב שלי .

natalyrst

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכלב הזה לא שלך!! התמונה לקוחה מאיזה אתר! יש לי אותה במחשב!!!! נדמה לי מאתר הסמאויד הרישמי של ישראל... משהו כזה

למעלה