יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי

romens

New member
יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי

חח למה התחלפתם, כאילו אם אני לא טועה רענן עכשיו על הבאס וברי השמנמן על החשמלית? מה גרם לשינוי?

fatbery

New member
אההה או קיי

החלטנו שלרענן יותר קל לשיר שהוא מנגן על הבאס..רענן יוותר טוב ממני בבאס..ואני קצת יותר טוב בגיטרה.. אז ככה החלטנו היו מלא התוכחיות על זה אבל עכשיו כולם מרוצים

+

מרגיש לנו הרבה יותר כאילו כל אחד נותן את הכי טוב שלו ככה, הרבה יותר כמו להקה. רענן.

fatbery

New member
חבר'ה..אני גאה להציג

הוקמה אגודה חדשה.היא נקראת כמ"ש לא יכול לפרט לכם על מה זה..זאת המשפט מחץ שלנו. "אני אקריב את חיי ואתמסד לאגודת כמ"ש.כי רק ביחד נסגור חשבון עם כל דיבור לא נכון." תסיקו מסקנות חבר'ה.ממניי זה לא ייצא.זאת האגודה שלי ושל פונגוס בכבודו ועצמו.

buprit

New member
../images/Emo32.gifלמישהו ייצא לשמוע את האיפי של אנטי פלאג?

מומלץ ביותר. תשמעו גם אם אתם לא יודעים מי אלה, אחת הלהקות היותר טובות וגם כי סתם כדי להרחיב את הידע. לינק להורדה http://dment3d.blogspot.com/2007/10/anti-flag-benefit-for-victims-of.html חח זה מה שמטריד אותך

fatbery

New member
תכלס אחת הטובות..

שמעתי כמה שירים מהאי פי החדש והוא מגניב..אבל אין על האלבום For Blood And Empire. מישהו שמע את אבנדג' סבן פולד החדש?!?!

buprit

New member
חחח אחי אבל למה להתעצבן?

אני אישית לא אוהבת אותם. הם בדיוק כמו כל להקות מטאל אחרות ואפילו עושים את זה פחות טוב. המילים נשמעות חסרות כל הבנה, הכל אצלם מרגיש סתם פוזה - כאילו הם ניסו לדחוף את עצמם לתוך תבנית המטאל המוכרת. זאת דעתי.

fatbery

New member
אההה

תגידי..את שמעת את הרמה של הגיטריסטים שם?את שמעת את הזמר?הם מדהימים.נקודה יענו.והאלבום הכי טובה שלהם זה city of evil גם נקודה.הכי טוב.

buprit

New member
אני אמורה להתרגש מזה שקראת לי חמודה

או להעלב מנימת זילזול?

fatbery

New member
לא חח.

סתם קראתי לך חמודה אסור?בונא אני בטוח בזה את היית כותבת בפורום פאנק ואמרת שלא בכבוד שלך לבוא להופעה שלנו בפטיפון.משו כזה..אבל יש לך ידע במוזיקה!סחטיין.

למעלה