יש לי שאלה שמטרידה אותי....

אמיר גל

New member
יש לי שאלה שמטרידה אותי....

זה זמן רב, השאלה היא כזאת: האם לוחמות במג"ב נועלות נעליים כמו הלוחמים? או שהלוחמות קונות לעצמן את הנעליים... תודה לכל מי שיעזור אמיר. ונ.ב. שנה טובה לכולםםםםםם

טל עדתו

New member
סוגיה באמת מענינת

בעקרון לכל הלוחמות (מג"ב, תותחנים, נ"מ, נח"ל והנדסה קרבית) יש נעליים מיוחדות ללוחמות, הן בעקרון דומות מאוד לנעלי בנים רק פחות מאסיביות ועם אבזם בלמעלה של הנעל. בעקרון ראיתי שלוחמות מג"ב הולכות עם הנעלים האלה, נעלי לוחמות, אבל ראיתי כמה לוחמות מג"ב שמשום מה לא הלכו עם נעלי לוחמות... אז אני לא יודעת מה הקריטריונים לזה. טל.

kitty

New member
טל...

זאת כבר פעם שנייה שאני רואה אותך מזכירה את הנעליים האלה בתור נעלי לוחמות וזה פשוט לא נכון... בנות קרביות מקבלות בדיוק את אותן הנעליים כמו של בנים. לי יש כאלה... הנעליים עם האבזם למעלה הן נעלי ב´ של טירוניות..אבל בהחלט לא של לוחמות.

טל עדתו

New member
קיטי...

התכוונתי לנעלים לקרביות... דבר שני - אולי מה שאת אומרת תקף לגביך בתפקיד שלך... אבל כשאני היתי ביום מיון ללומות אז הלוחמות שהיו שם נעלו את הנעלים האלה עם האבזם והן אמרו לי שאלה הנעליים שהן קיבלו ושהן אמורות לענול. ואולי בהזדמנות זאת תוכלי לענות לי על השאלה הבאה: קיבלתי אגרת לקניית נעלים... אבל אני אמורה לקבל את הנעליים שעליהם דיברתי בתור קרבית... אז השאלה היא אם צריך לקנות בכל זאת נעליים תקניות - כמו שאומרים שאגרת, או שאין בזה צורך כיוון שאני מקבלת כבר נעליים? חשבתי שאת תוכלי לענות לי כי את כבר בצבא ואת קרבית אז את בטח יודעת מנסיונך האישי... טל.

ysofer

New member
ללוחמות יש נעליים אחרות...

בדרך כלל נעלי מגב.. לא זכור לי שראיתי מג"בניקית עם נעלים כמו של גברים

אמיר גל

New member
הבנתי.....

קיבלתי תשובה חלקית תודה לכם בכל זאת... ואם מישהו יכול להוסיף אשמח מאוד אמיר.

נריה_ה

New member
אני לא יודע אם זה קשור

אבל בבסיס הטירונות שהייתי בו "זיקים" היו באפסנאות נעליים מהסוג שתיארתם: נעלי צבא עם אבזם מלמעלה... ונדמה לי שגם ראיתי בנות (לא לוחמות זה בטוח) לובשות את הנעליים האלו, אבל לא כולן... נריה

למעלה