נניח בחור מעוניין להכיר בחורה.. ישנם כמה אפשרויות.. בעבודה, במסיבה, בתחנת רכבת, במכולת. השאלה שנישאלת היא: כיצד בעצם אני מתחיל עם גבר, כי כל האופציות הידועות לי הן: אינטרנט, אינטרנט, ואינטרנט.. אז איך.. איך לעזאזל אני אמור להתחיל עם גבר? אולי הוא בכלל לא גיי, ואז הוא יעלב לי שחשדתיהו בכך?? [שהרי עדיין הומו נחשבת למילת גנאי בחברה הנורמטיבית] אז זהו בעצם.. מקווה שתענו.. בתודה מראש..
שהייתי מת לעשות איתו הרבה דברים.. אוחח.. אבל אין לי איך לומר לו את זה.. הרי אני לא יכול לפנות אליו בשאלה: סלח לי אדוני, אתה הומו? זה הרי פתטי.. מה אני בעצם עושה..
1. להתיישב ולדבר איתו על משהו. אם הוא יראה עניין בשיחה - אולי סימן שיש כאן משהו. 2. להשאיר פתק עם אימייל פיקטיבי שתפתח לעצמך. משהו בסגנון: ממש מצאת חן בעיני. אם בא לך לדבר אני ב- [email protected] או בgoodboyQwalla.com. לבחירתך. 3. להיות ישיר בכל זאת? לי אישית אף פעם לא היה אומץ, אבל אני מכיר מי שכן.
לך תדע, הוא עוד יצרח עליך. אני רק רוצה לספר לך, שבשנה שעברה עת ירדתי מירושלים לתל אביב התיישב לידי בחור דתי, מדליק, ואחרי 2 דקות הידיים שלו היו עליי ושלי עליו. אבל בהחלט, לדחוף רגל, לפתוח בשיחה, לתת כרטיס ביקור עם אימייל. "שלח לחמך על פני המים..."
קראתי את כל השרשורון הזה ויש לי כמה דברים לומר לך.. וכי מה נראה לך שגם עם זכר ונקבה זה כזה קל ואין חוקים?! מה נראה לך שגם אם גבר רואה אישה יפה אז הוא מתחיל איתה כאילו היא כבר חפץ שלו?! נכון שבד"כ זה יהיה הרבה יותר קל. אבל זה ממש לא ככה.. אם אני אראה בחורה אני לא יוכל לומר לה "בא לך לעלות אליי לסקס ופיצה?" [ארון ארון מהג'ור
] או על מה שאמרת ש.. "הנה יושב על ידי אדם שהייתי מת לעשות איתו הרבה דברים.. אוחח.. אבל אין לי איך לומר לו את זה.. הרי אני לא יכול לפנות אליו בשאלה: סלח לי אדוני, אתה הומו? זה הרי פתטי.. מה אני בעצם עושה.." אז ככה... אם הגבר הזה היה אישה ואתה היית סטרייט. באמת נראה לך שהיית יכול לפנות אליה בשאלה מסוימת שסופה סקס פרוע בבית של אחד מכם? אל תחשוב שגם בנים ובנות זה קשרים שמתפתחים בקלות. בכל דבר ולכל דבר יש ויהיו דברים מסוימים שבולמים אותנו מלהתחיל קשרים עם אחרים. להתחיל קשר זה משהו שלא מתכננים. זה אמור לבוא בצורה ספונטנית.