יש לי שאלה שמציקה לי....

aya_bsf

New member
יש לי שאלה שמציקה לי....../images/Emo68.gif

אז ככה....יש לי שאלה שמציקה לי ובגלל שקיבלתם אותי בזרועות פתוחות וחמות אני מרגישה בנוח לשאול אתכם..... אתמול בלילה היה לי ויכוח עם שני חברים טובים שלי שהם הומואים(יכולים בכייף להיחשב דובים גאים, הזמנתי אותם לבקר בפורום)....על השאלה מדוע הם כל הזמן מדברים אחד לשני בלשון נקבה......(אתם בטוח יודעים למה הכוונה) ובכל מקרה התחלנו להתווכח כי הם אמרו שזה באופן ספונטני נכנס לקהילה.....ואני אמרתי שלא... קראתי את הדוקטורט של עמית קמה(בן זוגו של עוזי) שנקרא:"העתון והארון" והוא כותב שם שבגלל שבתחילה ההומואים החביאו את נטייתם(בגלל כל הסיבות המובנות) אז הם היו צריכים למצוא שיטות/טכניקות להסתיר את זה ואחת מהן הייתה כשהם למשל מדברים בטלפון עם החבר/אהוב/סטוץ והיו אנשים מסביבם אז כדי שזה לא יראה חשוד הם דיברו בלשון נקבה...."יעני מדברים עם החברה"... כסיפרתי את זה לערן וליואב(הם מרשים לי לכתוב את השמות שלהם) הם פשוט צחקו......ואמרו שזה ממש לא נכון......אז מה אתם אומרים?

ז י ק ו

New member
אני חושב כמו חברייך (דובים בדימוס)

אני גם לפמעים מוצא את עצמי מדבר בלשון נקבה עם קומץ מחבריי הקרובים ולו רק בגלל הומור שבעניין ולא מתוך הרגל . העיניין גם ת´אמת ממכר לאללה, כי מספיק שיש אחד כזה שמדבר בנקביות כולם כבר מתגלגלים אחריו לזה.. אין בזה דבר פסול, אני בחיי הפרטיים לא מדבר כך, בטח לא בעבודה ולא עם המשפחה.. זה רק פאן הומוריסטי לפחות לדעתי .. מעניין מה אחרים חושבים על זה ?!

aya_bsf

New member
נכנסתי לצאט במירק......./images/Emo68.gif

והתגובות שונות ומשונות......... יש כאלו שרוצים לשחק איתי משחקים אסורים......כי הם טוענים שהם דו.... ויש כאלו....שמתלהבים שאישה נכנסה....... בהחלט חביב העניין.....

marik

New member
ברור שזה נכון

כל הסיפור התחיל מהסיבות שציינת (יעני אני מדבר עם חברה) פעם היה פשע להיות הומו והומואים נאלצו בלית ברירה למצוא טכניקות להסתיר את כל הסיפור הזה כאשר זה יצא החוצה והתחיל להיות פומבי וחוקי - זה כבר היה מושרש. מה גם שהיום נוהגים לצחוק על זה ולומר שזה מתנהג יותר אשה מאמא שלי ובגלל זה נתייחס אליו בנקבה כי הוא נקבה בגוף של גבר. אבל הכל עניין של הומור כיום!!! זה התחיל בעבר מהסיבות של הדוקטורט החמוד.... איך שקוראים לו!

aya_bsf

New member
../images/Emo68.gifאחלה.......אבל עדיין.....

אבל עדיין הדעות חלוקות........מה יהיה?

lizard

New member
אין לי הרבה נסיון

אבל אני גבר ורוצה שיתיחסו אלי ככה.

Billy Eliot

New member
הדיבור הנשי

אני חושב שמה שטוען עמית קמה בעבודתו איננו נכון. לגבי השאלה על הדיבור הנשי, אני סבור שזה משעשע הרבה הומואים, ואני דוגמא לכך, לדבר ככה וזה גם די מצחיק. בכל אופן אני חושב שזה משהו שמוסיף לרב גוניותה של הקהילה שלנו, שהיא גם ככה רב גונית (לא סתם בדגל הגאווה יש הרבה צבעים
). לגבי ההומוסקסואליות והנשיות יש המון תיאוריות בנושא, ואני חושב שתוכלי לקרוא על כך בספרי פסיכולוגיה וסוציולוגיה, שמי כמוך יודע על כך הרבה יותר מאיתנו (אני צודק, לא?)

white star

New member
לי זה נחמד לפעמים

אני לא עושה בזה הרגל כל הזמן אבל נחמד לי לפעמים בסיטואציה הנכונה

erezrock

New member
../images/Emo34.gifאימוץ מין נקבי לדיבור.

אכן הסוגיה זו עולךה מדי פעם בקרב חברי ואפילו מטרידה אותי לעיתים קרובות. אני מוכרח לציין כי זה נתפס בקרב חברי הקבילה היותר שקטים, נניח כמוני, כדבר זול ולא יכותי, אם כי אנוכי לא רואה זאת כך. אני חושב שמדובר בטקסטים הומורסטים, ניסון ליצור חברה סגורה, עם תרבות משלה. לתרבות יש סמלים, דגל, סגנון חיים וכן גם שפה. כנראה שזו דוגמא קלאסית סוציולוגית של יצירת חברה אישית, סגורה ומה הוגדר כבר כקהילה. ניתן לומר שבעצם הדבר נחמד וחייכני, אנרגטי ומעורר גיחוך מרמת הציניות של העניין. אך לי יש שאלה שמטרידה אותי בנושא..מדוע הדיבור תמיד זול, תמיד מיני ולעיתים אף מעליב...ואסיים בנימה מעט "הומאית" כהגדרת החבר´ה פה...לילה טוב חמודות שלי,תחלמו על XXXגדול.

InMyHead69

New member
אני לא סובלת גברים שמדברים כמו נקבה

חח בכל מקרה כן אצלי למשל היה את הקטע שמדברים אל אישה כדי להסתיר...ויש לי ידיד אוחצ´ה יותר ממני..אני עוד נראה די גברי איכשהוא..אבל לו יש שיער ארוך והוא כזה צעקני וצועק לי מזעזעת ברחוב..נו קורה..בקיצר אני חושב שהאתגר הכי גדול אצל גברים בכלליות הוא להתחבר לפן הנשי שלהם..אז למה לא בעצם..זאת לא קללה גדולה כמו שכולם חושבים.. יאללה בעיי ואיה חוצפנית אני מקווה שלא העלת את הנושא בגלל השיחה שלנו:)

אליקו27

New member
אימאאאאאאאאאאא

האישה שונאת שמדברים על האישה אינית תתעוריי כפרה את אישההההההה

Hoova2x

New member
מי שלא יכול קצת לצחוק על עצמו

פשוט לוקח את עצמו ברצינות יתרה... וחבל. פעם גם אני לא הבנתי את עניין לשון הנקבה, אבל היום אני מבין שזה הומור משעשע שנועד לגרום למצבים מצחיקים בכל מה שקשור אלינו, ההומואים. אז קחו את עצמכם בקלות, בנות... ותדענה שאני חולה על הכושלכן! עמית :)

למעלה