יש לי שאלה שמציקה לי!

pain is MY love

New member
יש לי שאלה שמציקה לי!

מה רע בי ומה עשיתי רע שכל החברות של ידידים שלי שונאות אותי?!?! בקורס קצינים התחברתי עם מישהו מהצוות שלי והפכנו להיות הידידים הכי טובים. יש לו חברה כבר כמה חודשים והכרתי אותה ותמיד התייחסתי אליה הכי יפה שאני רק יכולה ונתתי לה את כל הכבוד וההערכה. והיום סיפרו לי שהיא לא סובלת אותי והיא עצבנית על זה שאני מתקשרת לחבר שלה והיא כעסה על זה שבמסיבת סוף קורס חיבקתי אותו לידה... מה הקטע?! החיים לא היה ובחיים לא יהיה משהו בינינו והיא יודעת את זה. היא לא מקנאה בידידות אחרות שלו, רק אותי היא משום מה שונאת! כשלידיד הכי טוב שלי הייתה חברה הוא היה צריך לשקר לה שהוא הולך חברים שלו כשהוא היה בא אליי... כדי שלא תקנא ולא תכעס... מה הסרט?! והנה עכשיו עוד ידיד שלי אמר לי שחברה שלו מקנאה בי... מה יש לה לקנא?! אני בקושי מדברת איתו בטלפון פעם בשבוע מרוב שהם כל הזמן תקועים אחד בתחת של השני!!! באמת שמעולם לא היה ש-ו-ם דבר ביני לבין ידידים שלי! זה קו אדום מבחינתי. ונכון אני לפעמים בן אדם נורא טאצ'י... אני אוהבת לחבק ידידים שלי ואני תמיד קוראת להם בשמות חיבה וכאלה... אבל עדיין כבודן של החברות שלהם במקומן מונח ואני נותנת להן את מלוא ההערכה... אני אף פעם לא באה על חשבונן, להפך, הם רוב הזמן נמצאים איתן. אז מה כבר יש בי שגורם להן לשנוא אותי כל כך?!?!?!?!?!?

twigy

New member
תסתכלי על הצד החיובי

כנראה זה בגלל שאת כוסית

pain is MY love

New member
אני לא חושבת שזה קשור

הן לא מקנאות בי בגלל מראה או אופי. משום מה פשוט מציק להן שאני נמצאת בסביבת חבר שלהן...

twigy

New member
אה אוקיי...עכשיו הבנתי..

הם לא מקנאות בך לא בגלל מראה וגם לא בגלל אופי הקנאה שלהם היא בכלל נובעת משינוי האקלים בצפון מזרח אסיה, שם בדיוק הולך פיל, דורך על מקל, מזיז שני עלים ומשנה את מצב הצבירה של הרוח הדרום מערבית שמגיעה אלינו לישראל ומשפיעה על המצב רוח של כל הבחורות מסביבך. מרינה אם היית מכירה קצת את תאוריית הכונפה והכוסית היית מבינה שכוסיות חשות מאויימות מכוסיות שהם ידידות של החבר שלהם.

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo6.gif

לך ל"צוותא", נראה לי אתה בדרך להיות שחר חסון החדש

המממ

דרך הפורום הזה אני יכול להריח את הריח הניחוח שלך שהוא סקסי... סתם נו הן פשוט מקנאות קצת אל תקחי אישי ברור שאם היית קופה ברמה עולמית הן היו שמחות.. אבל כנראה את לא.. אז שיקנאו וזהו.. כנראה את לא טיפוס של בנות חחחח...

pain is MY love

New member
זה לא נכון!

אני מאוד טיפוס של בנות!
נגיד חברה של ידיד שלי מהקק"צ אני כל הזמן הייתי הכי נחמדה אליה בעולם! נתתי לה את כל הרספקט אפילו פעם אחת אבא שלי הסיע אותה הביתה בזמן שאני וידיד שלי נסענו לבסיס. באמת שניסיתי להיות מאמי! היא טוענת שפעם קפצתי על חבר שלה במסיבה כשהיא הייתה לידו וזה לא מקובל לעשות דבר כזה.... טוב, אני לא זוכרת את זה אולי הייתי שיכורה מדיי ואולי היא סתם מדמיינת. אבל זאת עדיין לא סיבה לשנוא אותי!!!

טוב..הממ

אולי את סתם מנסה וכיף לך לחשוב שאת מיוחדת ושכולן מקנאות בך ויש בך משהו מיוחד.. אבל אולי את לא וסתם בגלל שאת משדרת מיניות ואת קרובה יותר מדי לחבר שלהם והן לא אוהבות את זה... אני בטוח שגם את היית מקנאת קצת אם הייתה ליד מישהוא שהיית אוהבת איזה מישהיא כמוך... נכון..?.. טוב לא ביג דיל אל תתני להו סיבה לשנוא אותך... וזהו.. לא נורא חפיף..

לא שונאות...

הן כנראה מקנאות... וחוץ מזה אם תחשבי על זה לעומק... אז תראי שהן מקנאות כי הן מפחדות לאבד לך את החבר.. את יכולה גם לקחת את זה בתור מחמאה...

pain is MY love

New member
מה רע בקצת טיזינג?!

עוד לא הרג אף אחד.. מה שבטוח זה שיש לי קו הפרדה מאוד מאוד ברור בנוגע לידידים שלי... שום טיזינג ושום נעליים. כל ידיד הוא כמו אח (וידידים ממש ממש טובים יש לי אולי שלושה או ארבעה אז לא להיסחף...) ככה שבקטע הזה אני באמת מלאכית....

סתווי333

New member
דעתי שונה

דעתי היא...... אולי תשימי לב לאיך שאת מתנהגת לפעמים אנחנו לא רואים מה שאחרים רואים את הודת בעצמך שאת בחורה טאצ'ית שאוהבת לחבק ולגעת אז תשמימי לב להתנהגות שלך יותר ואם זה מפריע לבחורות כדאי בלי יותר מידי מגע תכבדי כניראה הלו בחורות קנאיות אז אם אכפת לך מידיד שלך בלי מגע לידן....

ת מ ו ז

New member
לדעתי

היא פשוט מקנאה שאת הרבה יותר אם חבר שלה, ופוחדת שתתפסי לה אותו, זה לא מעניין אותה שמבחינתך לא יהיה בניכם כלום, חברות אף פעם לא אוהבות ידידות קרובות, הם מאיימות עליהם. אני פשוט מציאה שהיא בסביבה תתרחקי קצת, אל תראי לה שיש לי במה לקנא (ושוב אני יודעת שמבכינתכם אין במה לקנות אבל היא רואה דברים מזוית ריאה שונה).

למעלה