יש לי שאלה שתמיד רציתי לישאול מה בא לסמל העש(פרפר לילה) לגנדאלף באחוות הטבעת שם בצריח האורתונאק
S Sha2000 New member 10/3/04 #1 יש לי שאלה שתמיד רציתי לישאול מה בא לסמל העש(פרפר לילה) לגנדאלף באחוות הטבעת שם בצריח האורתונאק
א אלרוס New member 10/3/04 #2 לפי הגרסא הקולנועית הוא בא לפני העיטים, כמובן שבספר זה לא היה ולא נברא אלא רדגסט שלח את העיטים. שימי לב שבשלישי לפני שהם מגיעים שוב מופיע הפרפר...
לפי הגרסא הקולנועית הוא בא לפני העיטים, כמובן שבספר זה לא היה ולא נברא אלא רדגסט שלח את העיטים. שימי לב שבשלישי לפני שהם מגיעים שוב מופיע הפרפר...
א אלרוס New member 10/3/04 #4 תראה, שה זה נשמע כמו בת, כך גם איירה, אלרוס זה שם של מלך נומינור הראשונ והאח (לא אחות) של אלרונד...
S Sha2000 New member 10/3/04 #5 אז בבקשה תשתדל ליפנות אלי כבן וכדאי לבדוק בכרטיסים האישיים אבל באמת תודה שהסברתה לי כי אתה באמת מומחה בספרים
אז בבקשה תשתדל ליפנות אלי כבן וכדאי לבדוק בכרטיסים האישיים אבל באמת תודה שהסברתה לי כי אתה באמת מומחה בספרים
א אלרוס New member 11/3/04 #7 אני לא כל כך מומחה אני מבין קצת, לא הרבה יותר מחלק מהפורום, פשוט אני ממש וותיק ותמכתי ביובל בזמן מסוים ובשלב מסוים כבר הייתי חלק מהניהול אז הפכתי לאדום. להסתכל לכל אחד בכרטיס האישי זה כל כך מסורבל, עדיף לפנות אל כולם כסנים כי בד"כ בנות פחות נעלבות
אני לא כל כך מומחה אני מבין קצת, לא הרבה יותר מחלק מהפורום, פשוט אני ממש וותיק ותמכתי ביובל בזמן מסוים ובשלב מסוים כבר הייתי חלק מהניהול אז הפכתי לאדום. להסתכל לכל אחד בכרטיס האישי זה כל כך מסורבל, עדיף לפנות אל כולם כסנים כי בד"כ בנות פחות נעלבות
ד דוריןהשביעי New member 11/3/04 #12 זה לא הלורד חידי!? או הלורד רידס,או הארי רידס פוטר,או חידית,או רידית,או בכלל THE LORD RIDDS{אותו באגינס]
זה לא הלורד חידי!? או הלורד רידס,או הארי רידס פוטר,או חידית,או רידית,או בכלל THE LORD RIDDS{אותו באגינס]