יש לי שאלה,תהייה,בקשה

HilOneT18

New member
הכל טוב ויפה... אבל אני בטוחה שגם

להורים שלנו לא קל במצב הזה וכל מה ששגית אומרת זה שאם אתה בא להורים שלך רק בדרישה לכסף אז אולי באמת לא מגיע לך הכסף הזה, לעומת זאת, אם אתה מדבר עם ההורים שלך, ואתה בקשר טוב איתם ויש משהו במערכת יחסים שלכם יותר מכסף זה כבר נשמע הגיוני וזה נראה לי ממש צבוע להיות בקשר עם מישהו רק בשביל לקבל ממנו כסף, כי זה לא קשר!

ש ק ד ב ת

New member
יש לי שאלה,תהייה,בקשה

איך אפשר לבקש כסף מאבא,שלא רוצה לתת כסף. היה לנו הסכם שהוא יביא לי פעם בשבועיים 100 שקל,ובשבועשהוא לא יתן לי אמא תתן לי 100 שקל.,כך שיוצא שבוע אחד אבא שבוע אחד אמא. אך אבא שלי לא יכול לעמוד בהסכם הזה יותר משבוע אחר,הוא טוען שאני גוזלת ממנו את הכסף,ועושקת אותו. כל ניסיון להידברות מצידו,נענה בשלילה,כי הוא טוען שרק מנצלים אותו,והוא משלם מזונות שאמור להספיק לי להכל(הוא לא מבין שאני לא רואה את הכסף של המזונות בפועל,אלא הם הולכים לדברים חיונים כמו אוכל לימודים וכו´). הוא רוצה לקחת חלק בחיים שלי,אבל כצופה מהצד,כל פעם שהוא שואל מה שלומי,ואני עונה לו ואח"כ מבקשת ממנו משהו,אז הוא:"צריך לחשוב על זה" ו"לא היום" וכו´.. יש הצעות?! אתם חווים את ה"חוויה עם" אחד ההורים?! -שקד,שעוד שעה תשב מול הבגרות באזרחות ותקלל את היום הזה- שבוע טוב לנו

מצתרף לשאלה.....

כי גם אצלי זה ככה.... "אמא שלך צריכה לתת לך" "בשביל מה אני משלם מזונות?" וכל פעם אני מסביר לו שזה הולך על חשמל מים אוכל לימודים ועוד... למזלי אמא שלו נותנת לי דמי כיס...

yanivca

New member
הדרך הכי טובה זה לשבת לו על הוריד

לי בכל אופן זה עובד... להעיק ולגרום לייסורי מצפון, משהו בסגנון "נו, אבל אני חייב, אחרת אני לא אוכל, הממ.... לקנות בלונים לחברה שלי והיא לא תאהב אותי יותר
"

De-Panther

New member
נהההה עשיתי לו חיים קלים כשהייתי...

קטן אז עכשיו הוא נחמד אליי והוא בכלל התחיל לבזבז כסף בכלל אני לא מבזבז כסף לאף אחד מההורים לא רוצה שיצתרכו להתאמץ בשבילי עד כדי כך הם בכל זאת הורים שלי ואני אוהב אותם הדבר היחיד שהם עושים לי בו רע זה שהם רבים ביניהם ובהגזמה ואם הוא לא רוצה לתת לך כסף למרות שהוא התחייב עם הסכם תגידי לו שהוא מלמד אותך לא לעמוד בהסכמים

למעלה