יש לי שאלה - תעזרו לי!!

Hell is beige

New member
יש הבדל בין לשנות אותו

פרט לפרט לבין לשנות את ה.. "קוטביות" שלו. לקנטרס אותו. להראות לו את הפן שלו שהוא לא רואה בעצמו.

itsikd

New member
אי אפשר לשנות בני אדם

אבל אפשר לגרום להם לשנות את עצמם

Tulula

New member
אי אפשר גם לגרום

כי אדם צריך לרצות לבחור להשתנות. אבל אפשר להראות כל מיני דרכים ונקודות מבט אחרות. אפשר להציע רעיונות. אבל בסה"כ בנ"א תמיד משתנים, גם אם הם לא רוצים ותקועים. TRUST ME, I KNOW אני מכירה כאלו המון.

^^flower^^

New member
כולכם צודקים!!!

לכן אני ממש נזהרת, כי אנחנו הולכים על גבולות דקים מאוד בין מותר ואסור וכידוע מסוכן מאוד להתעסק עם עינייני הלב והרגש... מקווה שאני יצליח לעזור לה, מה שבטוח אני אזהר!!!

elikbelik

New member
מר גיהינם למה אידיוט?...פשוט..

עם הגיל תלמד לא לאבד כל כך הרבה אנרגיות גם כשאתה עוזר למישהו.....וגם כשאתה מספר משהו על עצמך אבל לפני זה תעבור שלב שתדאג בו קודם כל לעצמך ותאלץ להתעלם מאחרים במידה זו או אחרת ......כך תלמד את גבולותיך ורק אחרי שתלמד לחוש את גבולותיך תוכל להתחיל לשמור עליהם(אני מדבר על גבולות אנרגטיים) וכשכבר תלמד לשמור עליהם תוכל לבא במגע עם הסביבה במידה שתמצא לנכון ועדיין לא לאבד אנרגיות מעבר למה שאתה מוכן וכן לא לקחת אנרגיות שליליות מאחרים....מובן שאין מצב של סגירה הרמטית אבל חשוב לחוש גבולות ולשמור עליהם......אני אישית לא הצלחתי לעשות זאת עד שעברתי לגור לבד לתקופה של כמה שנים..תקופה שעדיין לא נסתיימה....כמו שהשיעור הזה עוד לא הסתיים אצלי...

דז

New member
בין חברה לחברה...

את חושבת שאת יכולה לעזור לחברה שלך כול הכבוד תעזרי לה , זה חלק מהסיבה לחברות. אבל קודם כול תיהיה בטוח שחברה שלך צריכה את העזרה שלך ושאת באמת יכולה לגרום לה לעזרה. שאת עוזרת לאנשים לפעמים הם נפגעים בדרך , בשביל זה עושים את זה לאט בזהירות ובקצב שהאנשים צרכים . אל תגידי לחברה שלך מה הבעיות שלה ץראי לה אותם , אולי תראיה לה סיפור עם דמות שדומה לשלה ותנסו לפתח על זה דיון, אולי תשאלי אותה למה את חושבת ככה?, אבל אל תגידי לה ישירות יש לך בעיות כי בלה בלה בלה והם בלה בלה בלה . זה פוגע מכניס למבוכה , החברה שלך יכולה להעלב , והיא יכול לחשוב שאת תופסת תחת. נויה

למעלה