יש לי שאלה... תענו בכנות!!!!

יש לי שאלה... תענו בכנות!!!!

אתם חנונים? ואם כן למה אתם מודים בזה? ולמה יש לכם פורום על חנונים אתם רוצים בכוונה פדיחות? פשוט אני היסכלתי בריפרוף בפורומים בתפוז ובאות ח' אני רואה חנונים (אני אישית התפקעתי מצחוק.. מי המפגר שיעשה פורום לחנונים ואתם לא מתביישים בזה?) תגידו אתם באמת חנונים או מה? ואני רוצה תשובה... ממני אור...(ואני לא חנונית) נ.ב: ההודעה היא לא בכוונה להעליב... היא רקבשביל ידעאישי שלי למה אנשים מודים בזה שהם חנונים... ושוב זה בלי להעליב....

NeTa141

New member
../images/Emo122.gif אוח, נו באמת.

אם יש להם פורום, כנראה שהם -לא- מתביישים בזה. והאמת שיש להם במה להתגאות, בטח יותר ממישהי שכותבת 'שליטע'. *במקרה כאן* (או שאולי לא במקרה
)

Witchcrafts

New member
ג'י, נו, באמת!

מה נדמה לך. עדיף למכור סודות לעיראק מאשר להודות בתועבה הקרויה "חננה". ורק שתדעי לך שבשל היות פורום זה חָנון ורחום במיוחד (זה בכלל פ' "חָנונים", לא חְנונים! מכאן הטעות שלך), הם לא מתנפלים עלייך עם בקשה להתנצלות. נ.ב: גם הודעה זו לא באה בכוונה להעליב (או להשמיץ או לגדף או להשפיל או לנדות או לפגוע או להקניט). אלא סתם, כי במקרה נכנסתי לכאן ולא יפה מצדי לנטוש מבלי להשאיר זכר לקיומי. |קוקוריקולולו|

MajorWinters

New member
אני המפגר שהזכרת...

ופשוט ההגדרה שלנו לחנון היא שונה כנראה, אז אנחנו מודים בזה... רק תזכרי, ביל גייטס הוא חנון, והוא האיש הכי עשיר בעולם (בערך)

sleibtag

New member
תשובה

אני עונה לך רק כדי שתקרא את זה ואז תבין שבזבזת זמנך בפורום של "חננות", ובכלל תרגיש מושפל מעצם הכניסה לפה. ד"א שליט"א (חיים ארוכים לא עכורים(כמו שלך))

מתן4ל

New member
פורום פאקצות נסגר (בלי קשר)

לגבי השאלה: א) אני לא יודע מה זה חנון אז אני לא מודה בזה. ב) למה אני אמור להתבייש בזה? ג) הסתובבת במקום שבו יש פורומים כמו "חומריו האפלים" ומכל הרשימה המוזרה שמצאת שם דווקא חנונים היה נראה לך הכי מוזר?

DDN

New member
אתה לא באמת רוצה לדעת.

ואם כן, לצערי אני לא יכול לתת קישורים להסבר מוצלח. את שלי שמעתי בע"פ.

מתן4ל

New member
אוקי בערך הבנתי,

א) ההגדרות שלכם לא מקוריות ("אימו זה מי שמגדיר את עצמו אימו" זה בערך התשובה שנתנו פה לשאלה מי זה חנון (מי שמגדיר את עצמו חנון)). ב) אז אימו זו מישהי עם פוני ורוד שמסתיר את העיניים, ששומעת רוק אלטרנטיווי (מה זה טוקיו הוטל בכלל?) [והבהירו איזה 100 פעם שמי שחותכת ורידים היא לא אימו אלא סתם חולת נפש - אז בסדר לא חותכת ורידים]. תודה על ההסבר. נ.ב. מגניב שהמנהלת בכבודה ובעצמה באה לענות לי

למעלה