יש לי שאלה! ‎~off~‎

אמור להיות איזו דרך לעדכן חברים בתפוז

על כל מיני הודעות... לי זה היה נראה מיותר אז לא טרחתי ללמוד את הנושא לעומק. בטח בפורום תמיכה בתפוז יכולים להסביר כמו שצריך.

סתם מכירה אותו מימי העבר.

ואם התכוונת שהד"ש יימסר לסוהיזו, היית צריך לשרשר אליו...

מגרלו

New member
תודה

מאיפה את מכירה אותו. דרך אגב אחלה תמונה בכרטיס אישי את נראית צעירה לעומת גיל 103 /tapuzforum/images/emo8.gif

מאיפה אני יכולה להכיר? ../images/Emo13.gif

מהקפוארה כמובן. אני CDO לשעבר (התאמנתי אצל סורפיסטה).

לשעבר מכל מיני סיבות

שקשורות ושאינן קשורות לקפוארה. והיום באבאדה, אצל איזאק.

מגרלו

New member
מענין מה

יכל לגרום לך לעזוב את קורדאו ג`י אורו זה נראה לי אחלה קבוצה או שיש לך משהו לחדש לי

כשיש ירח מלא הם מקריבים חתול בהודה ../images/Emo11.gif

ובקיצור, אין לי משהו אפל ומסתורי לחדש לך
אחלה קבוצה לגמרי. אבל מהרבה סיבות, שכאמור רק בחלקן קשורות לקפוארה ובחלקן לא, הייתי צריכה להמשיך. וכשהרגשתי שהגיע הזמן לחזור להתאמן, לא התאים לי לחזור ל CDO, ומצאתי את עצמי באבאדה ונהנית מכל רגע. לא חושבת שיש לי משהו רע להגיד על איזו קבוצה בארץ (והדבר היחיד שאני לא אוהבת זה כאלה שכן מוצאים משהו רע להגיד על קבוצות שהן לא שלהם). בסך הכול כולם עושים קפוארה, והבדלים בסגנון או בשיטה או במקצבים זה לא משהו שצריך להכריע כשמחפשים איפה להתאמן, לדעתי.

ailag

New member
כמו הסטטוס בפייסבוק

האמת שזה יותר כמו TWITTER / JAIKU , זה נבנה לפיהם ככל הנראה. כותבים מה עושים כרגע ("גליה הולכת לעבודה" "גליה תוהה למה השמיים כחולים") ועושים מנוי לעדכונים של חברים. ויש גם כל מיני סלבריטאים שאפשר לעשות עליהם מנוי. נראה לי שאם זה תופס זה יכול להיות מגניב, אבל זה צריך לתפוס לכל אחד אצל מספיק חברים.

גליה יכולה להפסיק לתהות למה השמיים

כחולים, זה בגלל אור השמש שנשבר באבק ולכן יוצר אשליה אופטית של צבע כחול.
או ההסבר היותר הגיוני, כי השמיים מביעים סולדריות עם צבע השיער שלך.

ailag

New member
השמיים בטורקיז דהוי?

ש*עדיין* יורד על הידיים?

למעלה