יש לי שאלה......8-(

dr.dre

New member
יש לי שאלה......8-(

שלום..זאת הפעם הראשונה שאני נמצא בפורום המעניין והמרתק הזה ואני מוקסם ממנו..אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי..נולדתי בתאריך 19.8.86 וחברה שלי נולדה בתאריך 19.3.87 ואנחנו ביחד כבר 7 חודשים..לאחרונה חלה נסיגה בקשר שלנו וזה מפני שהיא טוענת שיש לה לחץ בלימודים ואין לה זמן להפגש וכד`..הקשר הזה חשוב לי מאוד ואני מאוד אוהב אותה..כמו כן הופיע גורם נוסף שמפריע לתקינות הקשר..החבר הקודם שלה..הם לא דיברו זמן רב ולאחרונה התפייסו בלחץ חברים אבל היא טוענת שאין ביניהם כלום ורק אותי היא אוהבת..בכל זאת זה מציק לי גם משום שאני יודע שהיא אהבה אותו מאוד בעבר אבל הוא פגע בה קשה..אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי וליעץ לי מה עלי לעשות ואיך לנהוג כדי לשפר את היחסים וכדי למנוע נתק..פשוט אני חושש לאבד אותה כי היא הדבר הכי יקר וטוב שקרה לי בחיי..דרך אגב..אם זה יעזור..המספר 19 מהווה חלק ניכר בחיי שנינו..אני מודה לך ומאחל לך יום נעים..

איימילי

New member
מישהו ענה לך?

שאלתי פשוט שאלה בנושא שלך חחח בעקבותייך ואני סקרנית אם באמת מישהו פה ניתרם לעזור מאחלת לך הצלחה וכל שתרצה לו יהי..ביי חבר

היפרדו

אין לי מספיק נתונים לגבי שניכם אבל לפי הכוכבים (רק עם שניכם ילידי ישראל) אין לכם שום משותף פרט למין טוב ועל זה לא בונים מערכת יחסים אבל שוב אני מזהיר זה רק לפי תאריכי לידה וזה מעט נידי נתונים. אם אתם מדברים על סרט שראיתם או דנים על ספר אז טעיתי!! אם אתם רק על אחרים מרכלים (כנושא שיחה) אז היפרדו ורצוי אתמול.

dr.dre

New member
אני בהלם.... B-)

פששש......באמת עצה מעניינת ומעודדת.....אם רצית פרטים נוספים אין לי בעיה לומר לך אותם..אבל לקבוע ישר שעלינו להפרד זה דבר שלא ציפיתי לשמוע ממך...כנראה שזאת הדרך שלך לפתור בעיות..אבל זאת לא הדרך שלי...מצטער...אני מעדיף להלחם על משהו יקר לליבי ובמקרה זה זאת חברה שלי..להפרד תמיד אפשר וזה לא משהו שאני בכלל חושב עליו..ודרך אגב..יש לי ולה המון מן המשותף...אולי היתה לך טעות..יש ביני לבינה קשר טוב ואנחנו יכולים לשוחח שעות על נושאים שונים..וכן..יש לנו גם תחומי התענינות משותפים..לכן כמו שאמרתי..לא זאת העצה שביקשתי..מה שרציתי זה סה``כ לדעת מה עלי לעשות להדק את הקשר ואיך.ועוד משהו..אנחנו לא ``מרכלים`` על אחרים כנושא שיחה..ולא דנים על ספרים...מה חשבת שבמשך 8 חודשים אנחנו עוסקים רק ברכילויות ושטויות...?אז טעית..אנחנו נפגשים ומאוהבים ורק הנסיגה שחלה לאחרונה היא שהניעה אותי לכתוב לך..כנראה שאין לך תשובה הולמת ואתה פותר את זה בפרדה..זה ממש לא המקרה שלי.... B-)

למעלה