יש לי שאלה II

רועי ב

New member
יש לי שאלה II

אני הולך לקבל מהעבודה של אבא שלי פלאפון חדש ( ברוך ה´ אני נפטר מה 411 המזדיין שלי לא משנה ) איזה הכי כדאי היום אני רוצה גם משחקים וגם הלחנת מנגינות אזה מכשיר תומך ????? רועי רוצה לדעת על
של פלאפון 050´051´056

peco

New member
אני ממליץ לך על הצ´אט בגלל...

יש לי את הצ´אט (2000I) ואני יכול להגיד לך שהוא הפלאפון הכי טוב שראיתי בחיים שלי והיו לי הרבה פלאפונים. חוץ מזה עוד חודש הוא יהיה יכול להוריד דברים מהאינטרנט כמו משחקים שירים ועוד... חוץ מזה שיש לו קליטה מצויינת גם במעליות!!! כדאי לך

"קליטה מצויינת גם במעליות"?!?

בחיים לא נתקלתי במשב שלא הייתה לי קליטה במעלית... והאם בעבר היה לך מכשיר כלשהו של נוקיה? (ואני לא מתכוון ל2120 או 5100)

phingy

New member
פעם נראה לי היו מכשירים ש...

לא קלטו במעליות ואפילו התנתקו אבל היום זה כבר לא קורה

Nightr

New member
כאילו לא רק הטלפון קובע???!!!

קליטה במעלית לא נקבעת רק ע"י סוג הטלפון לכיסוי הרשת גורם מכריע. כדי לבדוק אם באמת הטלפון קולט טוב יותר שווה למכשיר אחר אבל באותו זמן ואותו המקום.

phingy

New member
היה כתוב ביום ראשון בעיתון

בידיעות אחרונות במדור כלכלה היה כתוב את זה ביום ראשון (לא משנה שאני ידעתי את זה כבר ממזמן מסמסונג...)

phingy

New member
לא ממש, אבל...

יש לי דווקא מצלמת עט וניסיתי לצלם את זה ולהעלות למחשב אבל זה לא יוצא ברור, לך לפורום בוואלה ותחפש שם הודעה מלפני כמה ימים שלי ושמה נתתי ציטוט מדויק של מה שכתוב שם

phingy

New member
בבקשה תענה לי...../images/Emo35.gif

מאיפה אתה יודע שזה יהיה כבר עוד חודש, ומאיפה אתה יודע שיהיה אפשר גם להוריד משחקים?

למעלה