יש לי שאלה.....

magic goldfish

New member
התעצלתי ללכת לחפש...

ואתם בכל מקרה פה, אז- מי הנגנים באלינור ריגבי? אני משער לעצמי שאלה לא הביטלס שלנו. מי הם?

The Anch

New member
למה מתכוונים

למה ג'ון מתכוון במשפט Michelle, ma belle. Sont les mots qui vont tres bien ensemble, Tres bien ensemble. ???

loba

New member
שאלה!!

כמה סרטים היו לביטלס? ומה שמם? (חוץ מהצוללת הצהובה, help ולילה של יום מפרך שאני מכירה...מה יש עוד?)

100police

New member
help!

השגתי (אל תשאלו איך) אוסף של 27 השירים שעלו למקום הראשון במצעד הפזמונים של הביטלס (אני חושב שגם בישראל יש דיסק כזה, קוראים לו "1"), שנשלח אך ורק לבריטניה. קוראים לזה A TRIBUTE TO THE BEATLES. ואני לא ממש יודע איך קוראים למספר שירים :) יש מצב שמישהו יגלה איזה שיר הוא 14, 24 ו-27?

The Walrus

New member
Ringo...

אני שמעתי שלרינגו יש בכל דיסק לפחות שיר אחד, חוץ מבHARD DAYS NIGHTעכשיו יש לי שאלה - איזה שירים? זה מה שאני יודע: PLEASE PLEASE ME - BOYS HELP - ACT NATURALLY REVOLVER - YELLOW SUBMARINE SGT PEPPER - WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS WHITE ALBUM - DON'T PASS ME BY ABBEY ROAD - OCTOPUSES GARDEN בבקשה תגידו לי איזה עוד, ותתקנו אותי אם אני טועה. אלו האלבומים שלנשארו: WITH THE BEATLES BEATLES FOR SALE RUBBER SOUL MAGICAL MYSTERY TOUR LET IT BE

פישקין

New member
הנגנים

8 נגני אולפן אלמונים:4 כינורות,2 ויולות ושני צ'לנים.

Another Girl

New member
שלום...

קודם כל זה פול ששר את השיר ולא ג'ון. בקשר לשאלך: זה פשוט חזרה על המשפט :These are words that goes together well רק בצרפתית.

The Walrus

New member
תשובה...

ONE זה אוסף מאוד ידוע של הביטלס... אבל לדעתי הוא די גרוע, אין בו שום שיר מסרג'נט פפר, ראבר סול, האלבום הלבן, ואפשר להמשיך... השיר האחרון הוא THE LONG AND WINDING ROAD שיר 24 זה או SOMETHING או COME TOGETHER, לא זוכר... אם זה שיר שקט של האריסון זה SOMETHING אם זה כזה שיר קצבי שיש בו כל הזמן "HE IS..." זה COME TOGETHER ושיר 14 זה PAPERBACK WRITER אם אני לא טועה...

דקלה9

New member
תשובה

לפני שאענה לך- תבין שהרעיון של לתת לרינגו לשיר שיר בכל אחד מאלבומי הלהקה היה מחווה נאה למתופף שאף אחד לא חשב שהוא יהפוך לכותב בעצמו. באלבומים האחרונים רינגו כתב כבר לעצמו את השירים והנה התשובות לגבי האלבומים ששאלת עליהם: WITH THE BEATLES - I wanna Be Your Man (שהיה לאחד הסינגלים הראשונים המצליחים ביותר של הרולינג סטונס וניתן להם במתנה מלנון-מק'רתני) BEATLES FOR SALE -Honey Don't (מהיוצר האהוב על רינגו-וגם ג'ורג'- קרל פרקינס) RUBBER SOUL- What Goes On נכתב ע"י רינגו עם קצת עזרה מג'ון ופול MAGICAL MYSTERY TOUR- אין שיר של רינגו, אבל זה גם לא באמת אלבום...האלבום הזה לא הופיע כרונולוגית בימי הלהקה ולא תוכנן כאלבום, למעשה זהו אוסף של סינגלים. LET IT BE- שוב, יש כאן בעיה עם ההגדרה של האלבום הזה. הוא הופיע כרונולוגית כאלבום האחרון של הלהקה, אבל למעשה הוא אוסף של קטעים שונים שהביטלס הקליטו בתקופה מחורבנת במיוחד שנקראה Get Back Sessions וכללה חזרות מצולמות של הביטלס באולפני טוויקנהאם, מחוץ ללונדון. מהחזרות המוזרות האלה, שנועדו להפוך ללאלבום, נותרו 400 שעות אולפן שמוינו משך תקופה ארוכה ע"י מפיקים שונים והפכו לאלבום. קיצורו של דבר- זו לא בדיוק שעתה היפה של הלהקה ולרינגו ממש לא הוקדשה כאן מחשבה. מספיק טוב?

דקלה9

New member
צודק, אלי

זה שיר שכתב ג'ון לג'וליאן והתבייש לשיר אותו. אז רינגו בא לעזרתו.

The Walrus

New member
באמת מוזר...

...שיש מישהו שאוהב את הביטלס ולא מכיר את שיר 24 - SOMETHING. אני גם חשבתי שהתבלבלת... מילא THE LONG AND WINDING ROAD שיר 25 נקרא COME TOGETHER והוא נלקח מABBEY ROAD (שיר 1) כותב מרכזי: ג'ון שיר 27 זה THE LONG AND WINDING ROAD והוא מLET IT BE (שיר לא זוכר איזה מספר, סורי...) כותב מרכזי: פול... שיר 14 זה PAPERBACK WRITER (שיר מוזר, לא?) שיצא רק כסינגל, ובאוספים למיניהם (OLDIES BUT GOLDIES, HEY JUDE וכל השאר) כותב עיקרי: פול מקרטני THAT'S IT...

The Walrus

New member
אין שם תשובה...

לא מצאתי... התשובה: יש את HARD DAYS NIGHT, הסרט הראשון (והטוב מכולם לדעתי), היחיד בשחור לבן HELP - סרט נחמד, הראשון בצבעוני MAGICAL MYSTERY TOUR - חבל שלדיסק הכי טוב שלהם לדעתי מלווה סרט כל כך גרוע... אין קשר בין הסצינות, ערוך בדרך גרועה, חצי סרט ג'ון לא נמצא... YELLOW SUBMARINE - הסרט היחיד שבאנימציה, שהוא למעשה סרט של הביטלס רק בגלל השירים והדמויות, הם עצמם לא שיחקו, דיבבו רק חלק קטן, והקליטו רק ארבע שירים בשביל הסרט. LET IT BE - הסרט הזה היה אמור להיות "החזרה של הביטלס", שהם מתאמנים ומופיעים בסוף, אחרי ששנים לא הופיעו. יותר מידי שירים בסטודיו לטעמי. ההופעה בסוף (על הגג של בנייני APPLE) נחמדה, מדהים איך כל האנשים התאספו שם. דרך אגב, השירים בהופעה הם "GET BACK" "DIG A PONY "DON'T LET ME DOWN" "ONE AFTER 909" " ו"I GOT A FEELING"

100police

New member
חחח השאלה הזאת באמת נפוצה...

בדיוק הרגע התכוונתי לשאול אותה... את לילה של יום מפרך יש לי, אני יודע שיש להלפ, גם לילוו סאבמרין אני יודע שיש, ויש גם למג'יקל מיסטרי טור... זה כל מה שאני יודע.

למעלה