יש לי שאלה...

מתלמות

New member
יש לי שאלה...../images/Emo117.gif

אולי אני קצת לא בעניינים אבל מתי מתחילה העונה של השרדות באפריקה? אני לא ממש מבין בזה אבל שמעתי שיש העונה הבאה באוסטרליה משהו??

mishmesh

New member
העונה השלישית של השרדות-השרדות

אפריקה, כבר שודרה בארה"ב ובימים אלו היא משודרת בארץ-בערוץ AXN במוצ"ש בשעה תשע ורבע. ישנם גם שידורים בימי חמישי בשמונה ועשרים. העונה השניה של השרדות-השרדות אוסטרליה כבר שודרה בארץ.

vz44081

New member
עונה רביעית משודרת בארה"ב!

לפי מיטב ידיעתי בימים אלו משודרת בארה"ב עונה רביעית של הישרדות שצולמה במרוקו!

the engineer

New member
מה פתאום במרוקו....

העונה הרביעית היא באי מרקיסס השוכן איי שם באוקיינוס השקט

Boran

New member
לא מדוייק...

העונה הרביעית של הישרדות, שכעת נמצאת פרק אחד אחרי המיזוג, מתרחשת באי "נוקו-היבה", שפירושו בשפת המקום "אדמת האדם", שנמצא בארכיפלג מרקיזס שבשליטת טהיטי. ההרשמה להישרדות 5 הסתיימה ב-28 בפברואר ומצלמים אותה בימים אלו, לפי השמועות בתאלינד...

survivor3africa

New member
ל-boran.

זה נכון שהשמועות אומרות שהישרדות 5 תהיה בתאילנד, אבל עדיין לא צילמו את העונה ה-5.

survivor3africa

New member
ל-boran,שאלה.

אתה בטוח שמצלמים אותה עכשיו?! אם כן אתה יודע מתי ישדרו אותה בארץ או בארה"ב?

Boran

New member
הממ...

בארץ אני מניח שישדרו אותה אחרי שיססימו לשדר את הישרדות 4 מתישהו... לפי איך ששידרו עד עכשיו אני מניח שזה יהיה עוד שנתיים שלוש...
לא סתם, מתישהו עוד הרבה זמן. בארה"ב, אני לא יודע כמה זמן עובר בין סוף עונה אחת עד תחילת העונה הבאה, אבל אני כמעט בטוח שיתחילו לשדר את הישרדות 5 בסתיו הבא.

Die † dIE

New member
עונה רביעית.....

הישרדות 4 צולמה בטהיטי,וצולמה בבנובמר בארה"ב היא שודרה בסוף פברואר 2002. איזה אכזבה! הפרק של היום........ממש באסה שקלי נבחרה..... רציתי שלקס יעוף....הוא הכי מגעיל! ועוד מה שקלי לא אשמה............. אני מקווה שברנדון יעוף בפעם הבאה......הוא בוגד! הוא לא היה צריך לבחור בקלי..........

Boran

New member
אולי התכוונת

להישרדות אוסי (hehe), שהיא הגרסה האוסטרלית להישרדות, עם 16 חברה אוסטרלים, שמשודרת בימים אלו באוסטרליה

למעלה