יש לי שאלה

darmha

New member
יש לי שאלה../images/Emo13.gif

מהו אותו דבר טהור וצלול? הסבר לשאלה: השורש האנושי להגיע בידים ריקות,לעזוב בידים ריקות - זה אנושי. כשאתה נולד,מהיכן אתה מגיע? כשאתה מת, לאן אתה הולך? החיים הם כמו ענן מרחף שמופיע. המוות הוא כמו ענן מרחף שנעלם. במקור הענן המרחף עצמו מעולם לא היה קיים. חיים ומוות, הופעה והיעלמות, הם גם כן כך. אבל, ישנו דבר אחד שתמיד נותר צלול. הוא טהור וצלול, אינו תלוי בחיים או במוות. אז מהו אותו דבר אחד טהור וצלול? איתכם בדרך יובל

bmk

New member
ליובל

אין עננים היום ! השמיים כחולים, השמש זורחת
והציפורים על העץ מצייצות. המשך יום נעים המון אהבה בתיה

darmha

New member
סיפור על הכלום?../images/Emo13.gif

אתה אומר "הכלום". אבל זה כבר משהו. זה מזכיר לי סיפור על אחד בזן סנטר בניו יורק שפונה לזן מאסטר סונג סאן ושואל אותו: "זן מאסטר, מה יקרה אם אקח את כל המדיטציות האלה, הקידות והתרגול שלנו יחד עם כל הכריות והמזרונים ואזרוק את כולם דרך החלון, אז באמת יהיה כלום ולא נקשר לשום דבר." ענה לו הזן מאסטר: "זה נפלא, אבל עדיין יש לך חלון. אז לא 100% כלום" איתך בדרך יובל

dream2

New member
יובל

היי יובל חזרתי והתגעגעתי! in original nature There is no this and that The Great Ground Mirror has no likes or dislikes originally there is nothing if you can break the wall of your self you will become infinite in time and space רק רציתי להגיד שהאני האמיתי שלי תמיד טהור וצלול ואינו תלוי בכלום. אוהבת יעל

lamalo

New member
יובל

אני בקשר לשאלה מלמעלה. תן רמז. כיוון. חם-קר. משהו. שנמשיך לעבוד על זה. תודה.

darmha

New member
רמז לשאלה../images/Emo13.gif

אתה כבר יודע את התשובה. אולם ידיעת התשובה לא תעצור תינוק מלבכות, לא תסייע לחחבר בעת צרה, לא תאפשר לך לתאום מהעסיס של החיים האלה. בלי לשפוט את עצמך או אחרים תגיד לי, תגיד לי... איתך בדרך יובל

darmha

New member
תיקון איות להודעתי הקודמת

...לא תסייע לחבר בעת צרה, לא תאפשר לך לטעום מהעסיס של החיים האלה....

darmha

New member
יעל היקרה../images/Emo24.gif

אנא תרגמי לעברית בבקשה. איתך בדרך יובל

dream2

New member
יובל היקר

תרגום לאנגלית בטבע המקורי שלנו אין זה וזה במראת היסוד הגדולה אין אוהב או לא אוהב במקור אין כלום אם תוכל לשבור את החומה סביב עצמך תוכל להפוך לאין סופי בזמן ובחלל האני האמיתי שלנו מעולם לא נולד ולעולם לא ימות אם אני רוצה למצוא את אותו דבר צלול וטהור תמיד אני אשמור על שאלה גדולה. ותמיד אלך ישר ללא יודע. הכל נולד מלא כלום וחוזר בסופו של דבר ללא כלום. הכל מסביבינו משתנה כל הזמן אך האני האמיתי שלנו לעולם לא זז ושנחזור אליו נוכל לשלוט בכל דבר, וגם אם העולם יתפוצץ מחר זה לא משנה אף אחד לא יוכל לנגוע בקצה של אותו דבר צלול וטהור. אוהבת יעל

זהו

New member
only keep don´t know

זה מה יש בנתיים... קצת מתסכל. נו, טוב...

למעלה