יש לי שאלה

יש לי שאלה ../images/Emo24.gif

לאן הולכים חיי עקב השינויים שנוצרו האם יש עוד משהו שעלי לדעת כדי לפרנס את משפחתי בכבוד ? ( בעלי שיחיה, עומד לפני וועדות נכות, ואיננו יודעים מה יהיו תוצאות יציאה לפנסיה, כך שאני צריכה להגדיל את הכנסותי בכמה אלפי שקלים ) אהוואז בקראנה ת'יוואז סיכום: ת'יוואז ???
זה מה שיצא תודה לתשובה אוהבת כי אני בטוחה שתהיה כזו באהבה אריאלה

אנא פונה דרכך....

אהוואז בצאתך לדרך תכנני את המסע..ויש ועלינו להבין מערכי כוחות בכדי להפיק מסיטואציות את המיירב בקראנה הפריה פוריות...יצירתיות ת'יוואז רון המשפט והצדק סיכום: ת'יוואז רון המשפט והצדק נראה שבאמת עוברת עלייך תקופה לא קלה ונדרש ממך ליטול הרבה על עצמך את תגלי בעצמך את הכוחות הנדרשים...וכוחת יצירה והעצמה שלא ידעת על קיומם.. הבשורה הטובה היא שהצדק יעמוד לצדכם. (בעינין בעלך אני מניחה)

חורגת ממנהגי ומגיבה גם

אני לא נוהגת להתערב לליאו בשיחות שלה אבל אריאלה, יקירתי, לא יכולה לעמוד מנגד כשאצ מבקשת עזרה אפילו שאני יודעת שאת בידיים טובות... אז לא קראתי את תשובתה של ליאו, והנה הפירוש שלי - פירוש ל"מתקדמים", תנסי לקרוא את זה בעיניים עצומות... כלומר... להתחבר ממקום אינטואיטיבי, אני מקווה שאת עוקבת אחרי.. יש פה קונפליקט - הוא מתחתייך, ואת חזקה מדי בשביל לאפשר את המקום הרך שהוא צריך. ניראה, שלא מתחשק לך להיות אמא של בעלך כרגע. הוא ניראה בעינייך חלש. ככה זה ניראה מהפריסה. השיעור של הרונים בנוגע לזה הוא שיעור של סבלנות, של קבלת השונה והנמוך יותר... אין כאן עניין של כסף, אומרים לי הרונים. יש עניין של (אני רוצה להגיד בגרות, אבל לא יודעת איך תקראי את זה אז אבחר מילה פחות מדוייקת ביחס למסר שאני מקבל, וגם פחות חודרנית אולי) להסתדר עם המצב החדש, להתאים את עצמך. לזכור, כך אומרים לי, איפה את נגמרת וכמה את מרשה שיחליטו לך ולהציב גבולות חדשים עד ששוב תרגישי בטוחה בממלכה שלך, בטוחה בעצמך. כסף, כבר גילינו כולנו, הוא לא בדיוק הדבר הליניארי שחושבים שהוא. כשאת מתנהגת בהתאם לקארמה שלך, כסף מגיע. שמת לב לזה? לכן אני מרשה לעצמי לאתגר אותך לא ישירות בתחום הכסף, מתוך האמונה שאם תתפני מלשמור על עצמך במצב החדש, יתפנו לך אנרגיות וזמן לעשות כסף... נשיקות עומר

תודה עומר../images/Emo24.gif

מה שלומך יקרה? תודה על התייחסותך, בהחלט הבנתי מה שאת כותבת, אני אדפיס ואנסה לארגן את עצמי מחדש , צריכה להתרגל לסיטואציה החדשה . נשיקות לך ולמתוקים שלך . אהבה שלוחה אריאלה

למעלה