יש לי שאלה האם זה נכון שלמטוסים מסוג TU-154 אסור לנחות בנתב"ג בגלל הרעש החזק של המנועים שלהם?
ט טtal New member 5/8/05 #1 יש לי שאלה../images/Emo3.gif האם זה נכון שלמטוסים מסוג TU-154 אסור לנחות בנתב"ג בגלל הרעש החזק של המנועים שלהם?
יש לי שאלה../images/Emo3.gif האם זה נכון שלמטוסים מסוג TU-154 אסור לנחות בנתב"ג בגלל הרעש החזק של המנועים שלהם?
E e dor New member 5/8/05 #6 ראוי להוסיף לצערנו (!) לא (עם כל זה שזה מטוס יפה מאוד, אם אפילו מהדיסקברי רואים את הזיהום אז כנראה שצריך לעשות משהו)
ראוי להוסיף לצערנו (!) לא (עם כל זה שזה מטוס יפה מאוד, אם אפילו מהדיסקברי רואים את הזיהום אז כנראה שצריך לעשות משהו)
S singera New member 6/8/05 #7 שאלה בארה"ב מותר לו לטוס מה לגבי 727 או DC8 אף על פי שאם אני לא טועה הוא כמעט התנגש ב767 שלנו
A Aviation Addict New member 7/8/05 #8 מה הקשר בין הטעות הזוועתית של טייסי ישראייר, למטוס "הישן" שהציל בעצם את נוסעי ישראייר?
S singera New member 7/8/05 #9 לא קשור אני שואל לאיזה מטוסים אסור לטוס בארץ וארה"ב ולפי דעתי DC8 כבר ישן אני כששמעתי על הכמעט תאונה התפלתי איך DC8 עוד טס זה כמו להפעיל 707
לא קשור אני שואל לאיזה מטוסים אסור לטוס בארץ וארה"ב ולפי דעתי DC8 כבר ישן אני כששמעתי על הכמעט תאונה התפלתי איך DC8 עוד טס זה כמו להפעיל 707