יש לי שאלה...

יש לי שאלה...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תגידו..... השביתה... היא כל היום או רק בבוקר...
זה ממש חשוב ועקרוני כי יש לי מבחן בערבית (
) בשעה תשע ואני רוצה לדעת אם להתכונן או לא... איציק יא זבל לא לומד ערבית ונהנה מהחיים... שיהיה לכולכם יום נהדר

havlaz

New member
אז מה ../images/Emo13.gif

איזה נהנה, צריך לבוא אחר הצהריים ללמוד חומר של כיתה ז´.. בקטע של השביתה, לא אני מארגן אותה, אלה מועצת נוער ארצית, לכן רק מרקו או מישהו ממועצת נוער יכול להגיב בנושא, מרקו יגיע מחר ואני מאמין שיענה על השאלות. אך למיטב הבנתי מההודעות שהיו, מדובר על כל היום תלמדי, ללמוד לערבית אף פעם לא יזיק, תמיד תוכלי להיות פלסטינאית מובאקת

סנטה

New member
מישהוא אמר לי שהשביתה התבטלה ? ../images/Emo128.gif

כי המועצת נוער הארצית לא אישרה למועצת נוער אילתי לעשות זאת זה נכון ?

havlaz

New member
גם קבלו לחשה לי את זה...

אנחנו נשבות בכל מקרה!!! שביתה שביתה!! - איציק, שרוצה להפסיד שיעור עם (הכנס פה מורה שנואה)

אני דורשת שביתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחרי חופש פורים (
הנהדר
) אני חושבת שמגיע לנו עוד יום חופש בגלל שאנחנו ילדים כל כך טובים ונחמדים ובכלל באים לביה"ס... כתגובה לדבריו של איציק בכיתה "ממילא מה שאני לומד בבית ספר לא יעזור לי בעתיד..." תזהר איציק... אתה מסתבך פה עם מרים...

havlaz

New member
את מדברת?, אני באתי להסביר לה

למה לשון זה לא מועיל בחיים, ועוד כמה מקצועות אבל היא העבירה נושא.. לא צריך תעודת בגרות בחיים, תבינו את זה!! לימודים כיום לא עוזרים בכלום

Action force

New member
איציק, ידידי היקר

איציק, מה בנוגע ללימודים גבוהים? מה בנודע לצבא? מה בנוגע לעתיד? האם הדברים הללו אינם חשובים? חבר´ה, לא יעזור מה יגידו לכם. ברור שהדבר הכי חשוב זה שיש לכם ראש על הכתפים, אבל הדבר שיפתח לכם דלתות, זו תעודת הבגרות, במיוחד בצבא, (מניסיון אישי - אם תרצו ארחיב בנושא). ובמיוחד בכניסה ללימודים גבוהים שכיום מבטלים את הפסיכומטרי, בברכת האל הנאמן

havlaz

New member
שאני אגמור את הטור שלי בנושא

אני יעלה אותו לפה..

למעלה