יש לי שאלה האם אתם רוצים שאעשה גלריה של תמונות שאתם מצרפים ???
ש שָרוֹנִי New member 21/5/03 #1 יש לי שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif האם אתם רוצים שאעשה גלריה של תמונות שאתם מצרפים ???
יש לי שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif האם אתם רוצים שאעשה גלריה של תמונות שאתם מצרפים ???
ר ריגשית New member 21/5/03 #2 למה לא? לדעתי מי שמצרפת לכאן תמונות, בטח לא יהיה לה אכפת שהם יהיו גם בגלריה, אבל אפשר לשאול כל אחת שמצרפת תמונות אם היא מעוניינת שזה יופיע גם בגלריה.
למה לא? לדעתי מי שמצרפת לכאן תמונות, בטח לא יהיה לה אכפת שהם יהיו גם בגלריה, אבל אפשר לשאול כל אחת שמצרפת תמונות אם היא מעוניינת שזה יופיע גם בגלריה.
A anat30g New member 21/5/03 #3 אני חושבת ש.... כדאי לעשות גלריה של ה"משרד"ים שלנו - איזור העבודה שבו אנחנו עובדים מהבית.
ר ריגשית New member 21/5/03 #4 ../images/Emo45.gif אחלה רעיון... ולי אפילו יש "משרד" חדש שעברנו אליו לפני 3 חודשים
ש שָרוֹנִי New member 21/5/03 #5 הולכת לבצע!!! ואגב לאישור פרסום בגלריה, ברגע שמצרפים קובץ והוא מופיע בפורום הוא כבר ממילא חשוף!!! אבל בכל מקרה אשאל כל אחת באופן אישי .
הולכת לבצע!!! ואגב לאישור פרסום בגלריה, ברגע שמצרפים קובץ והוא מופיע בפורום הוא כבר ממילא חשוף!!! אבל בכל מקרה אשאל כל אחת באופן אישי .