יש לי שאלה

mprb

New member
יש לי שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה הקליפ ה-כ-י אהוב עליכם??? אני מתכוונת לא קליפ של זמר/זמרת/להקה שאתם אוהבים אלא קליפ מוצלח כ"כ שפשוט היה לכם כיף לראות. אני הכי אוהבת את של הפו פייטרס´ (ככה קוראים להם???) כשהם שיחקו כל מיני דמויות לשיר קוראים- when you learn to fly. לדעתי קליפ מעולה!!!

גורילז...

לשיר 19-2000. בלי קשר שאני חולה על הלהקה הוירטואלית הזאת. זה קליפ מעולה. כמו כן אני גם אוהב מאוד מאוד את let love be yur energy של רובי וויליאמס (בכלל אני אוהב קליפים ב-3D).

AndreaCorr ©

New member
מיריייייי! ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

lol נפגשים גם פה? בכל אופן, נראה לי שההקליפ הכי אהוב עליי זה breathless של הקורס...
לא יודעת....זה פשוט קליפ מדהים... בלי קשר לזה שהלהקה מדהימה...

mprb

New member
שרררררון

ברור שלקורס יש ת´קליפים הכי יפים. אבל אני התכוונתי לקליפים של זמרים לא אהובים. איזה קטע אני בדיוק מנסה לשלוח לך מסר...

אני הכי אוהבת...

את הקלפי של הבקסטריט בויז "bacstreet back" או יותר נכון לומר "evrybady"... אהבתי את הקטע שהם בבית נטוש כזה והכול מפחיד...וגם את הקטע שבריאן נהפך לאיש זאב... חחח מגניב!

Dror Lavie

New member
אני מתפלא שאף אחד.... ../images/Emo60.gif

לא אמר את: californication של RHCP הקליפ הכי טוב שנעשה עד היום! אין אין אין אין! גדול!

Sababush

New member
אני מסכימה!! זה קליפ מעולה

אני אוהבת גם את הקליפ של BY THE WAY, הוא כל כך מצחיק אותי!

AndreaCorr ©

New member
חחחחח אבל...אבל....אבללל ../images/Emo168.gif

בלי קשר לאהובים או לא אהובים זה קליפ שווה ביותר!
וגם..אני מנסה להעלות במוחי קליפ שאני אוהבת לא של הקורס.....ואני לא מוצאת אחד כזה
טוב..כבר יבוא לי משהו נ.ב גם אני
את

elknetld2kil

New member
אני מאוד אוהב

את Breakout של פו פייטרס (למרות שאני לא מת על הלהקה).

אמממ

יש קליפ אחד שאני ממש נהנית לראות אותו של סופי משהו..... אני לא יודעת אבל היא עושה בקליפ הכל כדי לזכות בתחרות הריקוד מרעילה אנשים גורמת להם ליפול מסכסכת אז ממש נהניתי כי הוא קצת מצחיק חחח אם אתם רוצים תכתבו תגובה בה ביי

mprb

New member
גם אני חושבת ככה

אני גם נהנת לצפות בקליפ הזה וגם בקליפ] החדש השלה שהיא נראת בו כמו בובת ראווה.

נכון!

נכון וגם בקליפ החדש היא נראית ממש יפה!! והוא גם יפה ...הקליפים שלה יפים וגם השירים היא נראית בקליפ החדש ממש כמו בובה נכון?

Sababush

New member
כן...

קוראים לזה GET OVER U אני חושבת... היא באמת אחלה, אחת הזמרות הטובות ביותר בשוק עכשיו

4667

New member
הקליפ שאני יכול לראות שעות הוא../images/Emo121.gif

Micheal Jackson - Ghosts
מהאלבום blood on the dance floor. הקליפ שלעצמו סבבה אבל הוא הוציא לזה גם גרסה ארוכה של 10 דקות עם כל מיני קטעי ריקודים יחד עם אנשים שנראים כמו רוחות ורוקדים על התקרה והקירות וזה ממש ממש יפה.

THE CORRS

New member
אני גם!!!!!!!!!!!!!(נראה לי...)

קליפ ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חולה על הקליפ הזה (נראה לי שזה זה שהוא לוקח בחורה לסרט אימה ואז הוא הופך למפלצת או מש הו כזה,אם זה לא זה אז מהש תיארתי עכשיו זה הקליפ שאני אוהבת...) ואת כל הקליפים של the corrs אבל אני לא ממש אובייקטיבית... i love the corrs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

THE CORRS

New member
וואלה !!!!

קליפ ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חולה על הקליפ הזה (נראה לי שזה זה שהוא לוקח בחורה לסרט אימה ואז הוא הופך למפלצת או מש הו כזה,אם זה לא זה אז מהש תיארתי עכשיו זה הקליפ שאני אוהבת...) ואת כל הקליפים של the corrs אבל אני לא ממש אובייקטיבית... i love the corrs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה