יש לי שאלה...

*זינה*

New member
יש לי שאלה...../images/Emo35.gif

לכל אלו שהיו בכנסים הקודמים בלונדון: יש שם איזה מקום שאפשר לקנות בו דברים של זינה? ואם כן, איזה יש שם? אם תוכלו לעדכן אותי בבקשה בבקשה בבקשה - אני אעריך את זה מאד.
ועוד משהו - מתי הכנסים? ז"א - שעות וכאלו. פשוט עדיין לא קיבלנו את הפרוספקט, אם זה קשור בכלל... אולי למישהו יש תוכן של מה הולך להיות שם וכו´?? בתודה רבה רבה רבה מראש,
זינה.

niv_204

New member
עם המעטפה של הכרטיסים תקבלו את

הפרוספקט אבל לו"ז ממש עם מה מציגים, מתי המפגשים וכו´ מקבלים עם ההרשמה בכנס עצמו. בכנס יש חדר מיוחד למוצרים. בשנה שעברה היו המון תמונות, שרשראות וחולצות ועוד כל מיני (לא הרבה יחסית למבחר שקיים באינטרנט). היו גם מוצרים של באפי / אנג´ל ושל עוד כמה סדרות פנטסיה אבל העיקר היה זינה ובאפי / אנג´ל...

*זינה*

New member
וואו באמת? ../images/Emo12.gif

מה בערך (אם מישהו חושב - זוכר - יודע) העלויות?? ועוד משהו - אני מתלבטת אם לקנות כובע של זינה, שמאד התלהבתי ממנו, או חולצה שאני חולמת עליה עוד מהכנס הראשון...
אהה ו... ניב - תודה!!!
זינה.

niv_204

New member
לגבי העלויות - 55 ליש"ט ל-3 ימי

הכנס - זה רק הכרטיס. המלון זה 77 ליש"ט לזוג ללילה X 3 לילות ואת הכל תכפילי ב-7 לפחות... חולצות יהיו בשפע בכנס עצמו... לגבי כובעים - אני לא יכולה להבטיח. ואין בעד מה.

*זינה*

New member
אוי... ../images/Emo9.gif

עם העלויות האלה לצערי כבר הייתה לי היכרות...
כבר הזמנו כרטיסים, והם כרגע ב
בדרך אלינו! דיברתי על העלויות של החולצות, נגיד. או שרשראות. אבל לא חשוב כבר נסתדר. אני רק תוהה אם כדאי לי לקנות בארץ לפני הכנס, או לחכות כבר לשם.

*זינה*

New member
בארץ? לא... ../images/Emo9.gif

חוץ מדיסקים וקומיקסים, בארץ עדיין לא פגשתי מוצרי זינה בחנויות... התכוונתי מהאינטרנט.

למעלה