יש לי שאלה

• פותח הנושא mekl
  • פורסם בתאריך

mekl

New member
יש לי שאלה../images/Emo35.gif

הפעם השאלה שלי גם קשורה לתכנית. האם לדעתכם הרדיו מייצג את כל סוגי המוזיקה?האם הוא במה לכל האומנים?ומה דעתכם על כך שלאחרונה האינטרנט הוא הבימה המרכזית למוזיקה? תענו

A m 0 s

New member
אה...

אם כל הכבוד לאדון ערוץ 24 (שבזמן האחרון הוא פשוט מתחרבן מוים ליום!!) הרדיו הוא עדיין הדבר היחידי שבגללו עוד קונים דיסקים של אומן מסוים... אנשים מעדיפים לשמוע רדיו (עדיין) אבל הוא לא ממש מייצג במה לכולם כמו שצריך להיות.. גם גלגל"צ דיי התחרבן לו בזמן האחרון והדבר היחיד שנותר לי לומר זה שהתקשורת שלנו ממש על הפנים.. כולל האינטרנט זהו.

Tzassa

New member
הממ,

הרדיו-טלויזיה-וואטאבר ממש לא מייצג את כל סוגי המוזיקה. מזל שיש את האינטרנט. :) ואין לי כוח לקדוח.

הכל נמחק לי../images/Emo10.gif

אמ אני לא חושבת שיש סגנון מוזיקאלי שנדחק החוצה ושהרדיו לא משמיע אותו
לפי דעתי, מלבד בגלגל"צ הרדיו מעניק במה שווה לכל האמנים.. אני לפחות דרך הרדיו נפתחת עם הזמן, וזאת הדרך היחידה שלי להפתח ולהכיר, עוד ועוד זמרים, עוד ועוד שירים ומעוד ועוד סגנונות. בקשר לאינטרנט, העניין שזהמרים "צומחים" מהאינטרנט, ובעצם ממש מתוכנו זה דווקא דבר ממש יפה בעניי. הקהל של הזמרים מכיר אותם עוד מתחילת תחילת דרכם ויוצר איתם קשרים ממש כמו של חברים (למשל: כפיר אפשטיין, יואב דגני...). האינטרנט הוא במה ראשונה לזמרים שיצליחו בעתיד והוא נותן להם הזדמנות להפיץ את השירים שלהם להרבה מאוד אנשים מהרבה מאוד מקומות עד שהם יגיעו לבמה ברדיו:).

mekl

New member
לדעתי את טיפה טועה

את באמת חושבת שלזמר מזרחי, להקת רוק כבד, ולזמרת שגמרה רימון ואת כל השירים שלה כותבים כפיר אפשטיין ואריק ברמן יש את אותם סיכויים להיכנס לפלייליסט?

כתבתי מלבד גלגל"צ

והפליילסט הידוע הוא של גלגל"צ. אני לא יודעת אם יש במה שווה או לא
אני לפחות לא שמתי לסגנון מוזיקאלי שנדחק החוצה... יש אין ספור תוכניות למוזיקה מזרחית (בעיקר ב24) ואפילו מספר תחנות רדיו שמוקדשות לסגנון הזה.. וגם הרוק השיראלי יותר ויותר מקבל במה בשנים האחרונות ואנחנו נחשפים ליותר ויותר אמנים ששרים וכותבים רוק, כבד ולא כבד.

A t z a

New member
ממש ממש לא..לדעתי../images/Emo80.gif

אם הרדיו\טלוויזיה היו מייצגים את כל סוגי המוזיקה אז לא היו לנו אמנים מוכשרים מאוד שלא זוכים להכרה... למה לדעתכם קורה שיוצא לכם לשאול מישהו "מכיר את השיר בלהבלה של בלהבלה?" והוא עונה שבחיים לא שמע עליו? כי בלהבלה לא זוכה להכרה ברדיו
. אכן מזל שיש מאיספייס,פורומים,הופעות וכו'

למעלה