יש לי שאלה

rolan

New member
יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

אתם שואלים על הילדים אם אוהבים אותם אם לא איך מתייחסים אליהם וכו וכו וכו ומה איתנו? הילדים... אוהבים אותנו מה הם מרגישים כלפינו? באמת שאלה שאף פעם לא נתתי עליה את הדעת אח"כ אספר לכם מה אצלנו אני רצה לקניות להת בערב

blonda3

New member
הילדים../images/Emo23.gif

תמיד אפשר לשאול אותם.... ולראות מה ואיך הם עונים. לי יש דברים שהם כתבו לי אני אביא אותם לכאן. יש ילדים שזה ברור אצלהם כי הם מביעים כל הזמן אהבה ויש ילדים יותר סגורים. ויש גם אצלהם תקופות בחיים. גם אני עוד אשוב כי כרגע אין לי זמן. ושאלה שעלתה אצלי האם הכאב שהם סוחבים איתם בגלל הגירושין שלנו מעיב ופוגע באהבתם אותנו כהורים....אמא או אבא.... אוי איזה נושא כבד....

*יערית

New member
יש לי תשובה../images/Emo13.gif

אם את מדברת על הילדים הביולוגים שלי {טוב זה הילדים היחידים שנמצאים בבית} אז הקטנה מאוהבת בי מפה ועד להןדעה חדשה
"אמא אני חולה עלייך,אמא אני משוגעת עלייך" כולה בת 3 ו-11 חודשים....והיא מנשקת אותי כמו מאהב הבן שלי הנסיך....קצת מתקשה עם שפתיים....ונשיקות שלי הוא מוחה עד הפרצוף הנעלב שלי ואז...בטח בטח בואי כקי הכי גדולה שיש
אחחחחחחחחחחחחחחחחח הילדים שלי....פשוט הילדים שלי....הם מקבלים המון ומחזירים המון!

rolan

New member
אוישששש לא הסברתי את עצמי מספיק טוב

ואני ת'כוונתי לילדים של... בני זוגנו כמובן

תודה ,עכשיו זה ברור

ואפילו קל לי לענות. החרצוף שונא אותי ואני מרגישה אפילו לא צריכה לשאול ולברר

*יערית

New member
הבנתי..הבנתי../images/Emo13.gif

רק שאין לי קרבה עדיין לילדיו..... ולא מוותרת על התשובה!

*יערית

New member
ועכשיו כולם לעמוד.....

אנחנו א ו ה ב י ם
א ת כ ם
ועכשיו אפשר לשבת עד למשבר הבא

noamic

New member
ואצלי -

אוף - עמוד שלם של תגובה פרח לו באויר .... אז אגיב שוב יותר מאוחר, בינתיים חג שמח לכווולם. תעודת זהות שלנו - (אם כבר ) אני גרה עם שלושת ילדי ובן זוגי בדירה שכורה. הילדים בגילאי 8,12,18 לבן זוגי שלושה ילדים בוגרים (מעל 25) שמסרבים להכיר בי ובילדי. לא מדברים ולא מוכנים לבוא לביתנו. אני לא כועסת עליהם, ולא נוטרת, רק מחכה שאולי הזמן יעשה את שלו והם יתקרבו אלינו. זו תחושה קשה של החמצה. אבל היא מסתבר מאד משותפת לרבים מכאן. מעניין מה עומד בבסיסה. (נכון , האמא שלהם מרעילה אותם, ועדיין הם בוגרים, ובכל זאת בחרו בתגובה הזו...) זהו. עדיין מחפשת כינויים...

עלמה 3

New member
נועמיק, שמחה לראות אותך כאן,

זה באמת מעניין , אפילו מאד, מה עומד בבסיסה ???????? ילדים תמיד בוחרים להיות נאמנים לאותו צד שהם נמצאים בו וחיים בו, מלווה אותם תחושת הבגידה, ולא חשובה כאן בגרותם !!! אלא נאמנותם כלפי האמא שאיתה הם חיים ביום יום. מה שציק לי בבסיס בתוך המורכבות הזאת , למה ההורים לא מבהירים לילדים ומעבירים את המסר חד משמעי, שלאמא ואבא יש את הזכות והבחירה ליצור זוגיות חדשה , תא חדש ופשוט מאד חחחחחחחחחחח לקבל ולכבד את זה. זה כל כך פשוט, אבל במחשבה שניה פתאם חשבתי על זה, שזה ילך יותר חלק עם 2 הצדדים יצרו זוגיות ולא שאחד נשאר לבד ובודד, ולא הולך כל כך ליצור זוגיות ותחושת התיסכול והבדידות משתלטת עליו/עליה, ואז לאותם מתוסכלים נותר להרעיל ולנסות כמה שיותר להרוס !!!!!! והם לא מבינים שהם הורסים את הילדים שלהם !!!!!!!!!!!! זאת דעתי ! עלמה

noamic

New member
ומשום מה אני חושבת

שאם האקס שלי יחליט לגור עם חברתו - לילדים שלי לא תהיה בעייה לבוא אליהם ולהתחבר איתה. ואני תוהה - האם רק העובדה שאני לא אומרת אף מילה רעה בגנות זה - האם רק זה הוא מה שקובע ? זאת אומרת שהכל תלוי איך האמא תופשת את הזוגיות של האקס, ואם היא נותנת לה לגיטימציה אז זה יהי בסדר, ואם תשלול אותה - אז הילדים ילכו איתה ? למישהו יש דוגמא של אשתו לשעבר של שהיתה בסדר גמור, והילדים בכל זאת החליטו לא להכיר בזוגיות החדשה של אבא ?? האם מה שעומד כאן זו נאמנות בלתי תלויה או תלות בסיסית אפילו תת מודעת באמא ובתגובותיה ???

עלמה 3

New member
נועמיק,

- זה לא רק שהאקס שלך יחליט לגור עם זוגתו, ל- זוגתו יכולים להיות ילדים ואז קיימת האפשרות שתהיה מלחמת טריטוריה, משהו תופש לנו את המקום אצל אבא, ואולי הוא אוהב או יואב יותר מאיתנו..... - זה לא רק שלא אומרת אף מילה רעה בגנות, זה המסרים והתשדורת האלחוטית. ולהעביר מסר שזה לגיטימי שלאבא או אמא תהיה בת זוג או מערכת יחסים... ואת כאמם דואגת לחבר ולטפח את הקשר עם אבא - כשהקשר לא תלוי באף אחד אלא רק בינהם. - יש גם יוצא מן הכלל, שהצדק עם הילדים אולי זוגתו של אבא באמת לא הוגנת והיא מרשעת, מכשפה, דוחה וכל הבלה בלה בלה...... לדעתי כן, מה שעומד כאן זו נאמנות בלתי תלויה , לצד שאיתו הם חיים. עלמה

rolan

New member
גשר על פני מים סוערים

אצלנו זה היה כך וכמעט חשבתי שזה אבוד סיפרנו כאן אוהי ואני את תיסכולנו הרב מהחתלתולה של אוהי שסירבה להכיר בי ואשתו לא התערבה ולא אמרה לה מילה היא (חתלתולה) פשוט לא הסכימה לשתף פעולה איתנו ובמיוחד איתי לא הסכימה לבוא לביתנו לא הסכימה לשמוע את שמי לי היה עצוב מאוד אפילו בנותי נפגעו אך לאט לאט (כמו שאני תמיד אומרת...) הצלחתי לבנות גשר אליה גשר על פני מים סוערים והגשר יציב אך עדיין לא איתן הוא נבנה ונבנה ונראה לי שכך יהיה תמיד אף שנדמה לי שהיא מעריכה אותי ומקבלת אותי אין זה אומר שמשהו בהתנהגותך לא בסדר לדעתי, אצלנו זה היה עניין של מזל מקווה שגם לך הוא ישחק חג שמח לך

קודם חייבת

להיות קבלה והשלמה של שני הצדדים בפרוק. ברוב המקרים יש צד פגוע ואז קשה לו לקבל שהצד השני מסתדר בלעדיו ,ולא ממש יושב ובוכה וסובל כי הוא לבד...ואז מחפשים נקמות...ובדרך דורכים על היקרים מכל על הילדים.

עלמה 3

New member
אני שאלתי ???????????

בייני לבין הנשם והמיוחדת יש אהבה, הם ילדיי הביולוגים, מתחבקים - באלפים. נשיקות - מלאן תאלפים עד אין סוף. אהבה - נשם אומר - עד אחרי המאדים ואפילו אחרי המקום שאילן רמון ביקר בו. המשקיפים, אני יודעת בוודאות, כמה הם שונאים אותי, דוחים ודחו אותי על הסף. ובמחשבה על העניין, אך הם יכולים לאהוב אותי בעצם??? אני עבורם הגורם לאי הצלחת הקשר בין הורהם (ע"פ שאני לא הגורם לגירושין) אני לקחתי את אבא, אבא בנה תא חדש נולדו ילדים, הוא מאושר שם, הוא גא באישתו החדשה ובילדיו, שם יש אהבה , שם יש את גן העדן, משפחתיות ואחדות. מה שאין להם. המבט שלהם והבחינה לא מרפים ממני, כל הזמן עשו ועושים השוואות בין 2 הבתים. זה הגעיל אותי זה מפחיד אותי ולא שחסר להם משהו!!! נכון להיום אני לא רואה בכלל שתיווצר איזה שהיא מערכת יחסים??? אנילא מסוגלת לתת אמון ו/או איך אפשר לעשות את זה ? שתהיה אהבה ? עלמה, ולנו אין...... למה שבכלל תהיה איזה שהיא חיבה....

מה זאת אהבה?...מה היא מבקשת...

אין לי ספק שאותי דיווה אוהבת.סומכת עלי. גאה בי.אני חשובה לה. הכי אני שמחה שהיא סומכת עלי.שהיא בוטחת בי. הרווחתי הכל ביושר.היא מעולם לא אמרה לי שהיא אוהבת אותי, לא מחבקת ולא מנשקת (ומבחינה זו זה לא הדדי- אני אמנם לא נמרחת עליה כל יום אבל כן מידי פעם).אבל גם על אבא היא לא נמרחת ואין ספק שהיא אוהבת אותו הכי הכי . את אמא לא. גריזלון - אני לא יודעת. לדעתי כל רגש חיובי כלפי יהיה מבחינתו בגידה באימו.אז הוא סומך עלי כי הוא יודע שאנחנו משפחה מאד מתפקדת (לא קלה - אבל מתפקדת). אין כאן שנאה . אולי אכזבה גדולה על כך שהוא לא זכה לאהבה שהוא חשב שיקבל. כי בהתחלה הוא היה צמא מאד לאהבה . צמא מידי. ואני לא יכולתי לתת לו. כשהם היו קטנים וישנו יחד בחדר (מחמדי וגריזלי) הייתי מנשקת אותם לפני השינה. את שלי יותר. יום אחד הוא שאל למה אני מנשקתת את תותי יותר. אני חושבת שזו הייתה נקודת השבירה שלי. אני רוצה לאהוב את ילדיי חופשי. אהבה ניתן לקנות (אולי)- אבל לא ניתן לקבל כי צריך. אני קוראת מה כתבתי ועצוב לי . אני מבינה באיזו תסבוכת הילד הזה חי כל חייו. אמא שלו היא נכה רגשית עם תעודות. אבא שלו בריפוי. אני עסוקה בילדיי. הוא מאד אוהב את הקטנים , והם מחזירים לו אהבה. אולי בגלל שאני אמא של האחים שהוא אוהב- הוא מכיר לי טובה.

למעלה