יש לי שאלה

יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

אני שוחרת בטכני ב''ש וקיבלתי היום את רשימת הקורסים שלי. ואני לא יודעת מה לבחור כי חסרה לי אינפורמציה. יש מצב למצוא היכן שהוא מידע על הקורסים האלו? תודה!

pure_as_fire

New member
נראה לי זו קטיה

טוב בכול אופן, קטיה אני מציע לך פשוט לבחור במה שהכי מעניין אותן ביחס לשאר וככה לדרג את זה, כי בתכלס לא קיבלנו דברים ממש טובים, ואין ממש ברירה אחרת.

pure_as_fire

New member
אמממ

אתה חשמל לא? אני אלק' לפרט לך בכול זאת? שמעון יכול לפרט לך חשמל

reembel

New member
לחשמלאים

נש"ם- נשק מונחה חמ"מ דרג א' F15 לסוגיו. חמ"מ דרג ב' F16 לסוגיו. חמ"מ דרג ב' למסוקים כבדים.

reembel

New member
ז"א כל הסוגים.

בז, רעם, סופה וכו' אני לא זוכר כל כך בשמות, ולא איזה שם לכל מטוס. חוץ משבואינג זה ראם!

ממה שאני יודע אין דבר כזה

חמ"מ דרג א'.או שקיים קורס של חמ"מ בז/רעם,חמ"מ נץ/ברק,חמ"מ סופה או שקיים קורס בשם טכנאי דרג א' והוא יכול להיות גם כן על כל המטוסים.בקורס עצמו של חמ"מ אין חלוקה לדרג א' ב' או ד' אלא השיבוץ לדרג נעשה בבסיס עצמו אליו אתה מוצב בסיום הקורס.

אם מספר הקורס הוא 888 אז זה אומר

שקיבלתם טכנאי דרג א' בז שזה שילוב של חימוש ומכונאות כלומר אתה מעין שילוב בין ממ"סניק לבין חמש.אין לקורס הזה שום קשר לחמ"מ בז.

shimonev

New member
אתה סיימת שנה שעברה נכון??

איזה קורסים קיבלתם אז??

נכון

הקורסים שאני קיבלתי היו חמ"מ בז/רעם,חמ"מ יסעור,דרג א' צפע וחמש F16.(היה קורס גם של ציוד מסווג אבל אלה שקיבלו אותו עברו מיונים מיוחדים ובזמן שאנחנו נסענו לחיפה לשמוע איזה קורסים קיבלנו היה כבר ידוע מי הולך לקורס הזה)

murzik3591

New member
אני סתם אזרוק לך שם שחבר שלי...

כל הזמן פולט, "אבנט כחול" אומרים שזה טוב. אני לא יודע אפילו אם זה שם של קורס או שזה רק משהו שמגיעים אליו אחרי שעושים קורסים מסויימים, בקיצור אם מופיע משהו כזה אז זה אמור להיות טוב יחסית.

למעלה