יש לי שאלה...

switch

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo35.gif

בעצם שתיים
1. האם נהוג להתמקח על מחיר מנה? יש מקום שראינו ממש מדהים אבל מאוד יקר ואם לא המחיר המוגזם היינו סוגרים שם!! 2. כמה עולה מנה בלימון אירועים (קיבוץ עינת)? תודה

שירי71

New member
אין לי מושג אבל מנסיון שלנו

אין מה להתמקח, לפחות לא במקומו שמכבדים את עצמם. נותנים לכם מחירים כתובים וכאלה ואין גמישות בזה, או שאנחנו פשוט היינו עדינים מידי. מה שכן, יש מקומות שהולכם לקראתכם במחיר מנה לילד. יש מקומות שבאותו מחיר אתם מקבלים דברים שבמקומות אחרים עולים הון של כסף, לדוגמא עיצובי שולחן, עיצובי מקום (עולה לנו אלפי שקלים), יש מקומות שהאוכל בהם מגוון יותר (במקומות אחרים פשוט תאלצו לשלם תוספת עבור עוד סוגי אוכל, ולצערי פגשתי גם במקומת שמבקשים מחיר גבוה ללא קשר למציאות ולמה שהם נותנים. אם תפרט על איזה מקום את/ה מדבר/ת נוכל להתייחס יותר ברצינות ויותר ברלוונטיות לשאלה...

dorlim

New member
בטח להתמקח!!!

ושלא תעזי אחרת. כעקרון, אין בעל אולם שלא יודע שיתמקחו איתו. לכן, רוב האולמות פשוט מעלים מחירים כדי להוריד אותם במשא ומתן. יש מקומות שאפשר להוריד להם אפילו 4, 5 דולר למנה, ואפילו יותר!!! יש מקומות שקצת קשה יותר להתמקח. בכל מקרה, ברגע שעושים להם פרצופים על המחיר, גם אם הם לא עושים הנחה משמעותית במחיר המנה, הם מצ´פרים בכל מיני תוספות שאמורות לעלות לך עוד כסף. עין שום בושה להתמקח, ובעלי האולמות אף מצפים שכך יהיה. אל תתביישו להשתמש בכל טריק בספר. זכרו! כל דולר במחיר המנה הוא משמעותי!!! שכן, צריך להכפיל את אותו דולר מסכן במספר האורחים, ואף להוסיף מע"מ... על כן, סוויץ´ יקרה, וכל חברי הפורום, דיר באלקום אם אני אי פעם אשמע שלא התמקחתם עם נותן שירות כלשהו!!! מעבר לזה שזה חובה, זה אפילו מצווה (משמח חתן וכלה...). בודדים הם נותני השירות שאי אפשר להתמקח איתם בהצלחה, דורלים.

dorlim

New member
ובאשר לקיבוץ עינת...

לא זוכר בדיוק את המחירים, אולי כשזוגתי תעלה לכאן, היא תוכל לומר. אני רק זוכר שדי מהר הורדתי להם משהו כמו 2 עד שלוש דולר למנה...

dorlim

New member
OK גם אני כאן...

המחירים שביקשו בקיבוץ עינת לחורף (עד סוף פברואר) עמדו על כ- 38$ למנה (לפני התמקחויות של דורון...
) מה שכן, בחורף הרבה יותר קל להתמקח ובכל המקומות הם יותר גמישים, גם מבחינת תוספות שוות ערך לכסף. בכל מקרה, תבררו טוב מה המחיר כולל כי כפי שנאמר קודם לכן, יש הבדל גדול אם את מקבלת רק אוכל או גם תוספות שונות (עיצוב, מנות יקרות במיוחד וכו´). בהצלחה!! לימור

צוקה

New member
אנחנו סגרנו בקיבוץ עינת ומתחתנים

שם עוד שבועיים. אשמח לתת לך את כל הפרטים בנוגע ללימון. צור/י איתי קשר במייל. ואגב, גם לדעתי, לימון הוא פשוט מקום החלומות, אחד המקומות היותר יפים שראיתי בחיי (בגני אירועים)

למעלה