יש לי שאלה

נושנושי

New member
יש לי שאלה../images/Emo35.gif

אני נוסעת בעוד חודש לחו"ל{תאילנד}לחודש ימים לפני שבועיים וחצי עברתי ניפוח שבוע אחרי הניפוח היו לי בחילות וכדומה אבל אחרי זה יכולתי לאכול כמו מלפני הניפוח ולשאלה שלי: האם כדאי לי לעבור עוד ניפוח לפני הטיסה? נ.ב ירדתי בחודש ושלושה שבועות 16 קילו תודה על העזרה מראש נושנושי נ.ב מצורת תמונה של נושי האמיתית

RomiVais

New member
כל הכבוד!!! ובהצלחה בהמשך...... ../images/Emo13.gif

אין לי מושג מה לייעץ לך לגבי הניפוח... אחרים יעזרו לך בזה. אבל שתהיה לך גם טיסה נעימה וחופשה מדליקה!!!
לילה טוב...

שלגיה**

New member
כמובן שלא !!!

את הרי לא רוצה לנסוע למקום זר (ועוד איזה זר) ולהתחיל להקיא שם כל דבר ושיתקע לך הכל בטבעת...לאיזה בי"ח בדיוק תרצי ללכת שם? הכי טוב לנסוע כפי שהטבעת מנופחת כיום וגם אם הכל עובר אז פשוט תחליט שאת לא מעבירה כל דבר ושהתזונה שלך תהיה מבוססת על אוכל רגיל ולא עתיר קלוריות במיוחד (כמו בכל דיאטה). כשתחזרי לארץ (עמוסת חוויות ואפופת אושר .
) תחליטי מתי לנפח ותחיי עם הניפוח השני בשקט ובידיעה שעל כל בעיה הכי קטנה תוכלי להגיע למיון תוך 10 דק´.... חוץ מזה יכול להיות שאחרי הניפוח השני את לא תוכלי לאכול מוצק גם אחרי חודש ושכעט כל דבר יורגש לך במעבר....וחבל לא לאכול כלום בתאילנד ולטייל כשאת רק "על נוזלים". תהני ! וכל הכבוד על הירידה במשקל עד כה !! שלגיה

נושנושי ? חחח... ידעתי שזאת את../images/Emo24.gif

מה שלומך ? (בת אחרי...) איפה נעלמת מהצ´ט ? אני כל הזמן מחפשת אותך לפי השם - נושנושי תיארתי לעצמי שזאת את ... מי אני ? נו נראה אותך... טוב רמז קטן - לי יש את פפסי ... נזכרת ? אז מה איתך ו- וואו - ירדת 16 ק"ג - כל הכבוד !!! אני כנראה מתכננת על ניתוח - אצל ד"ר אבי נוח - ראית איזה שינוי דרסטי ? טוב נו... אני מזל תאומים... לא החלטית לחלוטין !!! בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה ותהיי בקשר וגם נסיעה טובה (דרך אגב מה יהיה עם החתולה - מי ידאג לה ?...) יאלה להשתמע בקרוב ו...תמשיכי בירידה זה ממש אחלה בחיי !!!

gal33

New member
שלא תעזי, יש שם אחלה אוכל!! פט-תאי

אמיתי ברחוב, ב- 1 שקל. טעים שחבל על הזמן!! אננס, פאפיה, מנגו ושלל פירות מטריפים בשקיות, פצצה. מה את צריכה שתיתקע לך איזו חתיכת אננס?! ויש אחלה מילקשיקיים. ירקות מוקפצים, שלל מאכלים עם אטריות. צרצרים, ג´וקים, צפרדעים, חרגולים וכו´. הקיצר, תסעי ותהני. מהניסיון שלי, אם לא אוכלים את השטויות המערביות, אלא את האוכל של המקומיים במזרח, מרזים ובגדול. אני כל נסיעה הורדתי 10-15 קילו, ואכלתי ממש טוב. מה שכן, אל תנסי שם שום דבר שלא עבר לך בוודאות בארץ! גל

ורק לחשוב שבמחיר של ארוחה עסקית

בארצנו הקטנטונת אפשר לאכול שם מטעמים בכמויות בשבוע. בכלל אני מטורף על אוכל תאילנדי סיני ויפני רק למה המחירים כלכך בשמיים?

למעלה